Samenwerking Drogisterijvacatures.nl en HighTec jobboards

Geplaatst op: 02-09-2011

Samenwerking Drogisterijvacatures.nl en HighTec jobboards

In juli is de samenwerking ondertekend door Drogisterijvacatures.nl en HighTec voor een intensieve samenwerking. "Begin dit jaar zijn we met elkaar in contact gekomen en kwamen er achter dat we veel overeenkomsten hadden" aldus Wilco van de Kuijt, commercieel manager online recruitment. 

Een niche markt met grote kansen

HighTec jobboards en portals richt zich met de vacature websites op niche markten binnen de vacature markt. Met titels zoals Jobtec,nl voor de technische branche, Highfinancials.nl voor financiële professionals en Oogst.nl voor de Nederlandse agri- en foodsector hebben zij al aardig wat krachtige portals in het beheer. "De website Drogisterijvacature.nl is een echte niche markt die goed past binnen het concept van HighTec" verteld Suzanne Kremer, eigenaar van SISAN content marketing die o.a. ook eigenaar is van Drogisterijnieuws.nl.

Vraag en aanbod bij elkaar

Drogisterijvacatures.nl ontvangt nu maandelijks duizenden bezoekers die op de website heel veel vacatures bekijken en lang op de website blijven. Volgens Suzanne Kremer is de kwaliteit van deze bezoeker zeer goed en weet je zeker dat je de doelgroep op je website hebt. Ben je op zoek naar medewerkers die willen werken in de drogisterij branche? Of met je op zoek naar een leuke baan in de drogisterij branche? Drogisterijvacatures.nl is de plek die je zoekt, hier komt de complete vraag en aanbod bij elkaar.

Een intensieve samenwerking

Beide partijen gaan voor een periode van 3 jaar de samenwerking aan. HighTec zal de exploitatie van de vacatures en banner posities voor zich nemen terwijl SISAN zich zal gaan bezighouden met de marketing en het aanbieden van relevante nieuwsberichten op Drogisterijvacatures.nl.

Vakbeurs Beautiful

In september is de website ook volledig vernieuwd waardoor Drogisterijvacatures.nl de werkzoekende en de werkgevers nog beter van dienst kan zijn. Op de vakbeurs Beautiful zal Drogisterijvacatures.nl ook aanwezig zijn op 7 & 8 september in de Brabanthallen in Den Bosch, op standnummer B70.

 

Interesse om uw vacature(s) op Drogisterijvacatures.nl te plaatsen? Neem contact op met HighTec via 0226-331615.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief