Samenwerking D.I.O. Drogisterij & Parfumerie en Health + Beautiful

Geplaatst op: 21-06-2013

Samenwerking D.I.O. Drogisterij & Parfumerie en Health + Beautiful

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie die dit jaar haar 20 jarig jubileum viert heeft al vaker deelgenomen aan de enige vakbeurs voor Drogisterij, Parfumerie, Reform, Gezondheidswinkel en Apotheek van Nederland.

Vorig jaar was men even afwezig, maar D.I.O. is terug en neemt nu niet alleen deel aan de beurs, maar koppelt ook haar relatiedag aan de beurs.

Hospitality stand op beursvloer Jaarbeurs Utrecht

Cor Geldhof, Hoofd Formulemanagement van D.I.O. verwoordt het als volgt: "De nieuwe opzet is een mooie gelegenheid voor D.I.O. om zich onder de aandacht van de branche te brengen en gezamenlijk ons twintig jarig jubileum te vieren. Daarnaast presenteren we de ontwikkelingen waar we de afgelopen tijd druk mee bezig zijn geweest, zoals ons Erica assortiment, de Natuurdrogist en de samenwerking met The Read Shop. Maar tevens benutten we de gelegenheid om samen met de ondernemer en medewerkers bij te praten."

Relatiedag en uitreiking D.I.O. van het jaar

Cor Geldhof: "Juist om het belang van de beurs en de samenwerking tussen D.I.O. en haar formuledeelnemers te benadrukken, hebben we de beurs ook aangegrepen om, na een jaar onderbreking, de relatiedag aan de beurs te koppelen. Wij nodigen daarom alle D.I.O. ondernemers van harte uit om op zondag 1 september, na afloop van de beurs, deel te nemen aan de D.I.O. relatiedag! Naast het informele samenzijn zullen we, onder het genot van een diner, tevens de prijswinnaars van de D.I.O. van het jaar bekend maken."

Elkaar versterken en aanvullen

Roy van de Laar, organisator van Health + Beautiful, voegt het volgende toe aan de genoemde punten door D.I.O.: "We zijn ervan overtuigd dat we met onze samenwerking elkaar versterken en aanvullen. Door onze events te bundelen hebben we meer aantrekkingskracht op de doelgroep. D.I.O. ondernemers en medewerkers kunnen nu niet alleen naar de beurs en de Trade Mart, maar kunnen ook naar de relatiedag van hun organisatie. Dat moet een boost geven. Bovendien is het een bekend gegeven dat de aanwezigheid van de Formules een positieve uitwerking heeft op potentieel exposanten voor onze beurs. Vandaar dat wij heel blij zijn met de samenwerking".

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief