Samen ontspannen met je hond of kat

Geplaatst op: 29-09-2011

Samen ontspannen met je hond of kat

Niet alleen voor ons is het belangrijk om te ontspannen maar ook voor honden en katten, daarom heeft Oreade Music twee unieke cd's ontwikkeld met muziek voor de ontspanning van honden, katten en... hun eigenaren!

Muziek en natuurgeluiden

Nieuw in de catalogus van Oreade zijn twee cd's met muziek en natuurgeluiden waarbij huisdieren als honden en katten tot rust komen. Niet alleen zijn deze cd's te gebruiken tijdens stressvolle periodes zoals een verhuizing, oudejaarsavond (vuurwerk) of na het verlies van een huisgenoot (mens of ander huisdier); ze bevorderen ook zonder stresssituaties het welzijn van honden en katten en hebben bovendien een ontspannende werking op hun eigenaren! Ontspanningsmuziek voor honden en katten wordt aanbevolen door dierenartsen en dierengedragsdeskundigen!

Ontspannen voor hond én baas

De cd Relaxing Music for Dogs and their owners van Oreade bevat muziek en natuurgeluiden om je hond te kalmeren, hyperactiviteit te beheersen en een eventueel gebrek aan gezelschap te compenseren. De zorgvuldig geselecteerde composities bestaan uit zachte muziek zonder duidelijke harmonie, met een langzamer aantal BPM's (= Beats Per Minute) en een tragere pulsatie. Ook bevatten ze geluidsfrequenties die alleen dieren kunnen horen.

Ontspannen voor kat én baas

De Oreade cd Relaxing Music for Cats and their owners bevat muziek en natuurgeluiden die je kat helpen te ontspannen. Iedere track is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de ‘luisterbehoeftes' van je kat en bestaat uit zachte muziek zonder duidelijke harmonie met een langzamer aantal BPM (= Beats Per Minute), een tragere pulsatie en geluidsfrequenties die alleen dieren kunnen horen.

 

Verkoopadviesprijzen

  • Relaxing Music for Dogs and their owners € 14,95
  • Relaxing Music for Cats and their owners € 14,95

Meer informatie: www.oreade.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief