Rustgevende bodypoeder met essentiële oliën

Geplaatst op: 11-08-2011

Rustgevende bodypoeder met essentiële oliën

Foxcosmetics won eerder dit jaar reeds de tweede plaats tijdens de ‘Beauty Press Innovation Award' met de TEGODER Velvet Skin Face Powder of Essential Oils.

Holistisch ‘Body Powder'

Met dit product maakt TEGODER Cosmetics op een bijzondere en voor de markt unieke wijze gebruik van aromatherapie. In navolging op dit succes, introduceert het geavanceerde merk nu een nieuw en innovatief, holistisch ‘Body Powder' op basis van verfijnde en subliem geurende essentiële oliën, dat de lichaamshuid in een onweerstaanbaar sensorisch geurwaasje hult en direct zijdezacht laat aanvoelen.

Voor een gevoel van wellness

De nieuwe TEGODER bodypoeder bestaat uit een neutrale, fluweelzachte en kleurloze poeder, welke werd voorzien van de meest verfijnde en heerlijk geurende essentiële oliën van Kaneel, Sinaasappel en Mandarijn. Het aromatische, intens rustgevende en onweerstaanbaar geurende bodypoeder dat op deze manier werd gecreëerd, kan na het baden of douchen op het lichaam worden aangebracht. Het zorgt voor een letterlijk zijdezachte finish en een subtiel ‘soft focus effect' op de huid, terwijl alle zintuigen aangenaam worden gekalmeerd door de aromatische geurbeleving. Het resultaat is een fluweelzacht aanvoelende lichaamshuid.

Essentiële oliën in Velvet Skin Body Powder of Essential Oils

Kaneel

  • Deze essentiële olie stimuleert de doorbloeding van de huid en staat in de literatuur bekend vanwege de krachtige helende eigenschappen. De geur van kaneel zorgt voor een gevoel van geborgenheid, rust en harmonie.

Sinaasappel

  • Essentiële sinaasappelolie zorgt voor het samentrekken van de bloedvaten, zodat de cellen goed kunnen worden gevoed en het vocht goed in de huid wordt vastgehouden. De geur van sinaasappelolie zorgt voor de ontspanning van lichaam en geest.

Mandarijn

  • Essentiële mandarijnolie stimuleert het lymfestelsel. Deze olie heeft sterke verstevigende en revitaliserende eigenschappen en heeft qua geurbeleving een weldadig ontspannend en harmoniserend effect op lichaam en geest.

Beauty Salon Dimensions

Foxcosmetics neemt tevens deel aan de komende Beauty Salon Dimensions in de Jaarbeurs te Utrecht (24-26 september 2011) en is qua stand te vinden in Hal 7, standnummer D049.

 

Adviesverkoopprijs

  • TEGODER Velvet Skin ‘Sensorelax' Body Powder of Essential Oils  € 37,95/40 gr

 

 

Meer informatie: www.foxcosmetics.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief