Romantiek met Essence Trend Edition "love letters"

Geplaatst op: 20-01-2014

Romantiek met Essence Trend Edition

Maak je eigen romantische look met de Trend Edition "love letters" van Essence. Producten met o.a. zachte pasteltinten die speciaal ontworpen zijn voor en met liefde: je wordt gelijk verliefd op deze prachtige nieuwe collectie!

essence love letters eyeshadow palette

Een romantische look creëer je deze oogschaduwpalet met duo applicator: zes prachtige tinten waarvan vier zachte pastels en warm bruin en diep inktblauw. De oogschaduws hebben een zachte glans van parels. Deze eyeshadow palette is verkrijgbaar in 01 ever thine, ever mine, ever ours.

essence love letters duo eye pencil

Dit potloodje bevat een potlood en een sponsapplicator die makkelijk is aan te brengen en heeft langhoudende, intense kleuren voor een expressieve eyeliner look. De duo eye pencil is verkrijgbaar in nachtblauw en zilvergrijs, 01 inkheart en 02 grey-headed lovebird.

essence love letters jumbo sheer stick

Met deze verzorgende jumbostick geef je je lippen een mooie zachte romantische kleur en een fantastische glans. De jumbo sheer stick is verkrijgbaar in 01 rosy in love en 02 dear peach.

esssence love letters highlighter powder

Stralen met deze highlighter want deze poeder geeft je wangen een prachtige abrikozen teint met een subtiele glans alsof je verliefd bent! De highlighter bevat speciaal een imprint van een uniek liefdesgedicht en is verkrijgbaar in 01 love poem. 

essence love letters nail polish

Wauw! Vijf mooie romantische tinten nagellak in de kleuren pastelroze, hemelsblauw, zacht perzik, subtiel grijs en donker inktblauw. Voor elke outfit een bijpassende nagellaktint. De nagellakken zijn verkrijgbaar in 01 rosy in love, 02 I got a crush on blue!, 03 grey-headed lovebird, 04 dear peach! en 05 inkheart.

essence love letters stampy set

Met dit stampy set van essence creëer je met een nagellak hartjes met pijlen en andere liefdevolle boodschappen op je nagels. In de verpakking zitten negen verschillende symbolen, genoeg om eindeloos mee te variëren! De stampy is verkrijgbaar in 01 I'm on cloud nine.

essence love letters powder papers

Deze flinterdunne papieren papers absorberen overtollige talg in je gezicht en hebben een direct matterend effect dankzij de poeder die elk papiertje bevat. De papers zijn ideaal om mee te nemen in je tas en zijn verkrijgbaar in 01 paper romance.

essence love letters diary

Dit mini notitieboekje heeft een romantisch design waar je alle belangrijke dingen in kunt bijhouden en opschrijven. Deze Diary is verkrijgbaar in 01 paper romance.


Consumentenadviesprijzen

  • Eyeshadow palette  € 3,89
  • Duo eye pencil  € 1,59
  • Jumbo sheer stick  € 2,59
  • Highlighter powder  € 3,39
  • Nail polish  € 1,89
  • Stampy set  € 2,99
  • Powder papers  € 2,39
  • Diary  € 3,59

 

essence "love letters": verkrijgbaar vanaf februari t/m half maart bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en in januari en februari bij Kruidvat in België.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief