Rituals opent vijfde City Spa

Geplaatst op: 12-12-2011

Rituals opent vijfde City Spa

Afgelopen vrijdag 9 december werd de vijfde Rituals City Spa geopend aan het Binnenhof in Amstelveen. De spa is een uitbreiding van het slow shopping winkelconcept dat Rituals elf jaar geleden introduceerde.

Voor ultieme ontspanning

Laagdrempelige ontspannings- en schoonheidsbehandelingen geven een nieuwe dimensie aan de verwenmomenten waar Rituals om bekend staat. Breng een bezoek aan de Rituals City Spa Amstelveen en gun jezelf dat moment van ultieme ontspanning in de hectiek van alledag...De andere Rituals City Spas zijn te vinden in Almere, Zwolle, Heemstede en in de Belgische kustplaats Knokke.

Van snelle manicure tot full body massage

De behandelingen variëren van 25 minuten tot anderhalf uur. Even tijdens de kerstinkopen je nagels laten doen? Dat kan, maar je kunt in de Rituals City Spa ook terecht voor een facial of een uitgebreide full body massage. Ga je bijvoorbeeld voor de Daydreamer, dan ben je gedurende 60 minuten even helemaal van de wereld (€ 59). Via een combinatie van Oosterse en Westerse massagetechnieken worden stressniveaus verlaagd en kom je volledig tot rust.

Heerlijk ontstressen

Een bijzonder onderdeel van de uitgebreide massage Daydreamer is de edelstenentherapie, waarbij op energetisch niveau aan ontstressen wordt gewerkt. Fan van de Ayurveda lijn van Rituals? Dan is Ayurveda Secret een absolute verwennerij (90 minuten, € 89). Na een massage met warme olie en kruidenstempels volgt een pakking met een lichaamsklei die ontgift en de huid verzacht. Na afloop voel je je als herboren!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief