Rio Rosa Mosqueta Olie, de echt natuurlijke oplossing voor littekens, striae & huidveroudering

Geplaatst op: 29-11-2010

Rio Rosa Mosqueta Olie,  de echt natuurlijke oplossing voor littekens, striae & huidveroudering

Hoog in de Andes groeit een prachtige wilde roos, Rosa aff. Rubiginosa die in de volksmond Rosa Mosqueta wordt genoemd en bekend staat als het eeuwenoude schoonheidsgeheim van de Chileense vrouwen.

Helend effect op de huid

Uit het zaad van de rozenbottels van deze bloem wordt namelijk olie gewonnen dat een bijzonder helend effect op de huid heeft. Littekens, rimpels, acne, pigmen vlekken en striae verminderen aanzienlijk dankzij het bijzonder hoge percentage essentiële vetzuren en het retinolzuur (een van nature aanwezige zure vorm van Vitamine A) in deze olie. Rio Rosa Mosqueta olie bevat de 100% zuivere olie, is vrij van parfum, paraffine (minerale olie) en parabenen en bevat geen chemische toevoegingen.

Het werkt!

Acné, littekens, rimpels... Vroeg of laat krijgen we er allemaal in meer of mindere mate mee te maken. De huid is ons grootste orgaan en krijgt in de loop van de jaren heel wat te verduren: vervuiling, zonlicht, gewichtsafname, gewichtstoename, veroudering, maar ook operaties en zwangerschap.  

90% bestaat uit essentiële vetzuren

Het meest bijzondere aan deze olie is dat het voor bijna 90% bestaat uit essentiële vetzuren, met name omega-3 (44-50%) en omega-6 (30-35%). Deze vetzuren zijn essentieel voor ons lichaam om nieuwe cellen aan te maken. Deze nieuwe cellen komen langzaam naar de oppervlakte, waardoor de huid vernieuwd wordt en littekens en pigmentvlekken verminderen.

Trans-retinoic acid, een natuurlijke bron van vitamine A

Een ander belangrijk en bijzonder bestanddeel is trans-retinoic acid. Deze natuurlijke vorm van vitamine A vertraagt het verouderingsproces. Hierdoor worden rimpels en kraaienpootjes op een natuurlijke manier verminderd. Trans-retinoic acid, een natuurlijke bron van vitamine A, is het natuurlijke alternatief die gelijkwaardig is aan farmaceutische stoffen, zoals Tretinoïne dat goed is onderzocht en al bijna 30 jaar wordt erkend. De belangrijkste resultaten zijn behaald in de behandeling van de beschadigde huid door UV-straling en door overmatige blootstelling aan zonlicht.

Zonder bijwerkingen

Tretinoïne kan snelle en positieve veranderingen aan de huid bewerkstelligen, maar omdat het is een zeer sterke stof is moet het onder medisch toezicht worden gebruikt. Rio Rosa Mosqueta olie biedt de voordelen van Tretinoïne, maar zonder de bijwerkingen, omdat trans-retinoic acid in een natuurlijke vorm als onderdeel van een complex systeem van onverzadigde vetzuren voorkomt. Dit betekent dat de opname en afgifte wordt gecontroleerd en langzaam vrijkomt, waardoor het risico van overdosering wordt uitgesloten.

Wetenschappelijk getest

De werking van Rosa Mosqueta olie is wetenschappelijk getest door dermatologen. Zo heeft het gerenommeerde Spanish Journal of Dermatology de resultaten van een onderzoek naar de helende eigenschappen van de olie gepubliceerd. Het onderzoek dat gedurende 28 maanden onder 122 patiënten is uitgevoerd, laat zien dat de olie een bijzonder helende werking heeft op littekens.

Littekens na 6 maanden verdwenen

In meer dan 90% van de toepassingen zijn littekens ontstaan door een operatie, ongelukken of laserbehandeling, na zes maanden zo goed als verdwenen. Ze nemen geleidelijk de kleur aan van de omliggende huid. Bij littekens ontstaan door acne zijn de resultaten zelfs nog beter. Ook laboratorium onderzoeken in Zwitserland, Duitsland en de Verenigde Staten bevestigen de werking van de olie.

Ook als verzorgingsolie 

Niet alleen mensen met littekens hebben baat bij Rio Rosa Mosqueta olie. Het is er voor iedereen die een mooie, gave en gezonde huid wil krijgen of behouden. Kleine rimpels vervagen, pigmentvlekken worden ontkleurd en striae wordt verminderd. De olie pakt de huidbeschadiging rechtstreeks aan, dus kan juist gebruikt worden als natuurlijke verzorgingsolie voor elke dag.

Zuinig in gebruik

Door de zeer hoge concentratie van werkzame stoffen is twee keer per dag behandelen van de huid voldoende én het is zuinig in gebruik. Enkele druppels is genoeg om het gehele gezicht te verzorgen. Neem de tijd om de olie met draaiende bewegingen zachtjes in de huid te masseren gedurende 2 à 3 minuten, zodat het goed, maar vooral in de diepere lagen van de huid wordt opgenomen. Hierna kunt u uw favoriete dag- en/of nachtcrème op doen.

Verkoopprijs

  • Rio Rosa Mosqueta verzorgingsolie  € 16,95 (20ml olie)
Verkrijgbaar bij de gezondheidswinkel, natuurwinkel, drogisterij en De Tuinen.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief