Rinz24: intieme verzorgingsproducten voor mannen

Geplaatst op: 20-11-2013

Rinz24: intieme verzorgingsproducten voor mannen

Blue Dolphin Health introduceert Rinz24, het intieme wasproduct speciaal ontwikkeld voor de intieme hygiëne van de man. Mannen kunnen zich nu opfrissen met de Rinz24 Wash Gel en de handige Rinz24 Wipes, zes apart verpakte wipes die handig zijn mee te nemen.

De verzorgingsproducten van Rinz24 zorgen voor langdurige frisheid, zijn dermatologisch getest en zeer huidvriendelijk.

Het ontstaan van Rinz24

"Het is natuurlijk een beetje een taboe, intieme hygiëne voor de man" stelt Maarten Smit, oprichter van BD-Health. "Toch herkent echt elke man - jong en oud - talloze situaties waarin hij eigenlijk wel wat frisser zou willen zijn daarbeneden. Iemand staat bijvoorbeeld drie dagen los te gaan op een festival en heeft de laatste avond ineens beet. En wat dacht je van een avontuurlijke reis in een ver land of een spannende eerste date? Los van die specifieke situaties willen veel mannen hun vaste partner gewoon een plezier te doen. Elke man bleek wel zijn opfrismomenten te kennen. Zo is Rinz24 ontstaan."

Voor dagelijks gebruik

Er is veel tijd besteed aan de ontwikkeling van Rinz24. De intieme delen van de man bevatten uniek weefsel, wat vraagt om een product dat zachter is dan zeep maar grondiger reinigt dan water. Rinz24 bevat de Intiman formule, een dermatologisch geteste oplossing op waterbasis, die geurveroorzakende bacteriën bestrijdt, smegmavorming tegengaat en de huid zacht en soepel houdt. In tegenstelling tot zeep, houdt Rinz24 de natuurlijke flora in stand en kan daarom elke dag gebruikt worden. Rinz24 claimt langdurige frisheid. Smit: "Dat geeft je als man zelfvertrouwen. Go Fresh, Get Lucky, zeggen we."

Gewild bij mannen en vrouwen

Ze zullen het misschien niet hardop zeggen, maar onder Nederlanders blijkt veel vraag te zijn naar een intiem hygiëneproduct voor de man. "Bij de mannen zelf, maar nog meer bij hun partner," geeft Smit toe. "Uit ons marktonderzoek kwam naar voren dat veel dames de hygiëne van hun partner weliswaar een voldoende geven, maar absoluut geen ‘nee' zeggen tegen wat éxtra frisheid." Ze verwachten dat het hun seksleven nog aangenamer zal maken. "Zeven op de tien vrouwen gaf dan ook aan graag te willen dat hun man of vriend het product uitprobeert."

Rinz24 steunt Blue Ribbon

Bij elke aankoop doneert Rinz24 tien cent aan Blue Ribbon, de stichting die zich inzet voor meer bewustwording omtrent prostaatkanker.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Rinz24 Men's Intimate Wipes  € 4,95/6 st
  • Rinz24 Men's Intimate Wash  € 9,95/100 ml 

 

De producten van Rinz24 zijn exclusief te bestellen op www.rinz24.com.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief