Retail Event Nederland: Productinnovatie en inspiratie voor de fysieke retailer

Geplaatst op: 05-03-2013

Retail Event Nederland: Productinnovatie en inspiratie voor de fysieke retailer

Retail Event Nederland, de retailvakbeurs voor het fysieke kanaal, biedt retailers in zowel food als non-food branches handvatten om hen voor te bereiden op de trends en veranderingen in de retailwereld. Op het evenement krijgen retailprofessionals de kans om kosteloos demonstraties van innovatieve toepassingen en inspirerende seminars bij te wonen.

Dit nieuwe vakevenement, dat plaatsvindt op woensdag 27 en donderdag 28 maart 2013 in Expo Houten, biedt oplossingen voor grootwinkelbedrijven en zelfstandig detaillisten.

Innovatie in retail

Het thema dit jaar is Innovatie in retail. Daarbij ligt het accent op ontwikkelingen die de winstgevendheid van retailers kunnen vergroten, zoals winkelinrichting, service, winkelautomatisering, geldafhandeling en shopper marketing. Ook oplossingen op het gebied van omnichannel retailing komen ruimschoots aan bod.

Toekomst van het winkelen

De toekomst brengt een nieuwe retailstructuur en dit evenement biedt producten en oplossingen die inspelen op deze nieuwe manier van winkelen. Daarnaast veranderen het shopgedrag en de wensen en eisen van de consument voortdurend. Retail Event Nederland neemt retailers mee naar de toekomst en biedt hun de mogelijkheid om bekend te worden met de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties binnen de retailsector.

Diverse seminars

Diverse brancheorganisaties en kenniscentra organiseren seminars die inspelen op actuele ontwikkelingen en uitdagingen in het fysieke retailkanaal. Eén van de seminars wordt gegeven door het Gastvrijheidsgilde. Dit seminar gaat over professionele gastvrijheid. Dit biedt retailers informatie over hoe een gastvrije houding van management en medewerkers zorgt voor een beter imago, hogere klanttevredenheid en meer verkoop. Quotus Research verzorgt een seminar over de mogelijkheden die een fysieke winkel heeft om zich te profileren en te onderscheiden van webwinkels. Hoe houdt een retailer zijn of haar winkel aantrekkelijk voor de consument?

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het evenement, het programma en de gratis bezoekersregistratie op www.retaileventnederland.nl.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief