Restyling voor Idyl Hechtpleisters

Geplaatst op: 02-05-2013

Restyling voor Idyl Hechtpleisters

Niet alleen heeft Idyl, hét huismerk voor de zelfstandige drogist, de afgelopen maanden nieuwe producten geïntroduceerd, ook worden nu de Idyl Hechtpleisters in een nieuw jasje gestoken en krijgen een strak en nieuw design!

De Idyl Hechtpleisters zijn geheel in lijn met de nieuwe uitstraling van het Idyl assortiment.

Het Idyl assortiment hechtpleisters

Het Idyl assortiment hechtpleisters zal bestaan uit de Idyl Hechtpleister Classic (1.25cm x 5m), de Idyl Hechtpleister Hypoallergeen (1.25cm x 5m) en de Idyl Hechtpleister Hypoallergeen (2.5cm x 5m).

Idyl Hechtpleister Classic

Idyl Hechtpleister Classic heeft een sterke kleefkracht en is zeer geschikt voor het vastzetten van o.a. de Idyl Gaaskompressen en het op zijn plek houden van verbandwindsels. De Idyl Hechtpleister Classic is luchtdoorlatend en gemaakt van katoen.

Idyl Hechtpleister Hypoallergeen

Idyl Hechtpleister Hypoallergeen is verkrijgbaar in twee verschillende maten en zeer geschikt voor het vastzetten van o.a. de Idyl Gaaskompressen en het op zijn plek houden van verbandwindsels. De Idyl Hechtpleister Hypoallergeen is gemaakt van non-woven materiaal, is bijzonder huidvriendelijk, poreus en luchtdoorlatend en bovendien geschikt voor de gevoelige huid.

 

Consumentenverkoopprijzen

  • Idyl Hechtpleister Classic (1.25cm x 5m)  € 1,19
  • Idyl Hechtpleister Hypoallergeen (1.25cm x 5m)  € 1,39
  • Idyl Hechtpleister Hypoallergeen (2.5cm x 5m)  € 2,49 

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief