Resist-lijn Paula's Choice uitgebreid met Body Treatment en Anti-Aging Hand Cream SPF 30

Geplaatst op: 09-07-2013

Resist-lijn Paula's Choice uitgebreid met Body Treatment en Anti-Aging Hand Cream SPF 30

Niet alleen in de zomermaanden maar het hele jaar door is het een must om je huid goed te verzorgen. De producten van de Resist-lijn van Paula's Choice zijn speciaal ontwikkeld om de zichtbare tekenen van huidveroudering zoals rimpels, fijne lijntjes en huidbeschadigingen door o.a. de zon tegen te gaan.

Nieuw binnen deze lijn (100% vrij van geur-en kleurstoffen) is de Retinol Skin Smoothing Body Treatment en de Anti-Aging Hand Cream SPF 30, beide met antioxidanten.

Retinol Skin Smoothing Body Treatment met antioxidanten

Deze nieuwe Retinol Skin Smoothing Body Treatment bevat een samenstelling op basis van retinol (vit A), krachtige antioxidanten (o.a. de vitamines C en E, teunisbloem- en druivenpitoliën) en huidherstellende ingrediënten zoals sheabutter en bijenwas. De samenstelling is ideaal voor het behandelen van een door de zon beschadigde huid en bij tekenen van huidveroudering van o.a. de hals en het decolleté. De lotion heeft een rijke textuur die de droge huid onmiddellijk van essentieel vocht en verzachting voorziet en zorgt voor een langdurige, niet vette hydratatie.

Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 met antioxidanten

De huid van je handen vraagt het hele jaar door om extra verzorging, De nieuwe Resist Ultimate Anti-Aging Hand CreamSPF 30 met verbeterde samenstelling en antioxidanten beschermt en verzacht zelfs de meest droge, ruw aanvoelende handen en bevordert de collageenproductie. Het maakt de handen, zacht en soepel, zonder vet aan te voelen. Dankzij de combinatie van krachtige antioxidanten zoals druivenpitolie, groene thee en vitamine E, mineralen (o.a. magnesium en silicium) en mineraal zonnefilter met SPF 30 helpen ze de vorming van huidverkleuringen, het dunner worden van de huid en vroegtijdige huidveroudering voorkomen en zorgt het hele jaar door voor mooie, soepele, zachte, jeugdige en vooral goed beschermde handen!


Consumentenadviesprijzen

  • Paula's Choice Resist Retinol Skin Smoothing Body Treatment met antioxidanten € 31,00/120 ml (Vanaf 1 augustus 2013 verkrijgbaar)
  • Paula's Choice Resist Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 met antioxidanten € 17,50/50 ml

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief