Renate Kroezen in top 10 voor nominatie beste zelfzorgadviseur 2013

Geplaatst op: 11-03-2013

Renate Kroezen in top 10 voor nominatie beste zelfzorgadviseur 2013

Voor de tweede keer organiseren drogisterijvakblad Nieuwe Drogist en het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) de Gouden Gaper verkiezing. Wie wordt er dit jaar genomineerd voor beste zelfzorgadviseur 2013? 

D.I.O. drogisterijen heeft zich ook in de kijker weten te spelen want Renate Kroezen, eigenaresse van D.I.O. drogisterij Renate te Almelo, is een van de genomineerden uit de top 10!

De Gouden Gaper verkiezing

De Gouden Gaper verkiezing is in het leven geroepen om goed adviseren in de drogisterij te stimuleren en degene die daarin het beste uitblinkt in het zonnetje te zetten. Adviseren bij zelfzorggeneesmiddelen is een speerpunt die voortdurend onder de aandacht gebracht moet blijven worden in drogisterijland. Zelfzorggeneesmiddelen zijn zonder recept verkrijgbaar, maar de klant wil nog steeds goed advies en antwoord op zijn vragen krijgen. Met de verkiezing wordt de drogisterijmedewerker nog eens gestimuleerd om goed op de hoogte te blijven van wat de klant van hem verwacht. Een goede manier ook voor de drogisterij om zich, in deze economisch minder florissante tijden, te onderscheiden van de concurrentie.

Jury oordeel

Na de winkelbezoeken van de mysteryshopper en de kennistest worden uit de tien genomineerden 3 kandidaten gekozen die op donderdag 16 mei aan de tand gevoeld worden door een vierkoppige jury. De winnaar kan de Gouden Gaper wisselbeker vervolgens een jaar lang showen op de toonbank en ontvangt een heerlijk weekendje weg voor twee personen. De winnaar van de Gouden Gaper-verkiezing wordt bekend gemaakt op vrijdag 24 mei.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief