Radicale bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering

Geplaatst op: 06-03-2012

Radicale bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering

De prille lentezon kan verraderlijk fel zijn en kan bij een pipse winterhuid de nodige schade aanrichten. Met PRIORI Idebenone Radical Defense wordt de huid op meerdere fronten ‘radicaal' beschermd!

De Idebenone- lijn

De Idebenone lijn van PRIORI is een professionele huidverzorgingslijn op basis van de anti-aging ‘power antioxidant‘ Idebenone. Dit is een biotechnologisch ontwikkeld molecuul, dat familie is van het natuurlijke co-enzym Q10. Idebenone is echter 60% kleiner, waardoor het nog beter de huid kan binnendringen, naar die plaatsen in de huid waar bescherming tegen én neutralisatie van interne en externe bronnen van oxidatieve stress het hardst nodig zijn.

Idebenone, de ‘Superceutical'

Idebenone is een ongekend krachtige werkstof met tal van positieve eigenschappen voor een langdurig behoud van een jeugdige en gezonde huid. Eenmaal in de huid is Idebenone namelijk in staat om een teveel aan vrije radicalen zonder pardon te elimineren en de huid daarmee intensief te revitaliseren. Idebenone is maar liefst 1000 keer effectiever dan een gewone Q10 en kan dus met recht een ‘Superceutical' worden genoemd.

Uniek hoge ‘Environmental Protection Factor' (EPF)

De PRIORI Idebenone producten hebben een EPF (= ‘Environmental Protection Factor') van maar liefst 95. Deze zorgt ervoor dat de huid een maximale bescherming krijgt tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals milieu (luchtvervuiling, sigarettenrook, etc...). Een EPF is een gecertificeerde meeteenheid om de antioxidant- beschermingscapaciteit te meten.

Bescherming tegen omgevingsstress, milieu én vrije radicalen

De PRIORI Radical Defense beschermt de huid tegen zowel een vroegtijdige huidveroudering en UV-straling, als tegen de schadelijke invloeden van ons milieu (omgevingsstress). De formule bevat hiervoor een geavanceerd 2- in- 1 afgifte systeem bestaande uit twee hoogwaardige, complementaire formules in één pompje. Dit zorgt voor de driedubbele bescherming. Het zonnefilter met een SPF 30 staat garant voor een breed spectrum UV- bescherming en de EPF 95 (Environmental Protection Factor) biedt een uitzonderlijk hoge bescherming tegen omgevingsstress, milieu én vrije radicalen!

Het verschil tussen SPF en EPF

Een EPF (Environmental Protection Factor) is iets totaal anders dan een SPF (Sun Protection Factor). Een SPF biedt geen bescherming tegen vrije radicalen en beschermt de huid niet tegen ozon, sigarettenrook en luchtvervuiling. Een zonnefilter blokkeert ook nooit 100% het UV- licht en zo blijft het dus mogelijk dat UV- straling de huid kan binnendringen, vrije radicalen kan vormen en de huid dus kan beschadigen. Het beschermen van de huid met een SPF vertoont dus "gaten". De aan de PRIORI Idebenone- producten toegevoegde EPF vult deze gaten, om de huid optimaal te kunnen beschermen. Een product met een hoge EPF vult de SPF dus optimaal aan, om op die manier de huid maximaal te kunnen beschermen tegen alle factoren die haar natuurlijke schoonheid bedreigen!


Verkoopprijs

 

  • PRIORI Idebenone Radical Defense € 123,60/ 2x15ml

 

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief