Q10 Dagcrème nu ook in lichte textuur

Geplaatst op: 13-01-2012

Q10 Dagcrème nu ook in lichte textuur

De Nivea Visage Q10 Dagcrème is volledig vernieuwd, behalve een andere verpakking en geur heeft de anti- rimpel crème nu ook een lichtere textuur en is daarmee specifiek geschikt voor de gemengde huid.

Poriën verfijnende werking

Een iets vettere huid komt vaker voor bij vrouwen tussen de 25- 40 jaar en heeft hierbij vaak te maken met grovere poriën. Nivea Visage Q10 Dagcrème Lichte Textuur heeft speciaal om die reden een poriën verfijnende werking zodat de huid minder vet wordt en werkt net als de gehele Q10-range, samen met de huid. Het maakt daarvoor gebruik van het huideigen co-enzym Q10, een belangrijke energieleverancier die de huidcellen helpt om energie te produceren.

Bevat het aminozuur Creatine

Daarnaast bevat de crème, net als de gehele Q10-range Creatine, een aminozuur dat eveneens van nature in de huid voorkomt en afneemt naarmate we ouder worden. Het functioneert als een soort energiereservoir wat het tot de perfecte partner maakt van Q10. Het resultaat is dat Q10 nog meer in staat is het ontstaan van rimpels te verminderen en de huid zichtbaar mooier en stralender maakt.

Met SPF 15

De Nivea Visage Q10 Dagcrème Lichte Textuur trekt snel in de huid, laat de poriën ademen en matteert de huid. Het bevat SPF 15 die de huid beschermt tegen de schadelijke stralen van uva/uvb en helpt daarbij de vorming van nieuwe rimpels te voorkomen.


Consumentenadviesprijs

  • Nivea Visage Q10 Dagcrème Lichte Textuur  € 14,69/50 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief