Pure sprankeling en schoonheid: de nieuwe Giordani Gold Eau de Parfum

Geplaatst op: 29-08-2012

Pure sprankeling en schoonheid: de nieuwe Giordani Gold Eau de Parfum

De ongekende bestseller en ultravrouwelijke geur van Giordani Gold Eau de Parfum verovert al sinds 1976 talloze vrouwenharten. De parfumeurs van Oriflame voegden een vleugje vernieuwing en modernisering toe aan deze populaire geur.

Daarbij werden zij geïnspireerd door de ‘Dolce Vita'- luxe van Italië.

Italiaanse luxe voor vrouwen

Italië is volgens Oriflame de droombestemming van vrouwen over de hele wereld. Gebaseerd op het gevoel dat vrouwen bij het land krijgen, ontwikkelden de parfumeurs een geur die niet helemaal anders, maar ook niet volledig hetzelfde is als zijn populaire voorganger. Zij namen de essentie van Giordani Gold Eau de Parfum en voegden een nieuwe bloemige noot toe - de Madonnalelie. Deze exclusieve bloem geeft het hart van de geur een verleidelijke sfeer van blijvende luxe en vult de geurnoten van onder andere mandarijn, jasmijn en patchoeli perfect aan.

Exclusieve uitstraling

Ook de bekende flacon van Giordani Gold kreeg een make-over. De nieuwe flacon van zwaarder glas voegt een exclusievere glans aan de geur toe. Deze weerspiegelt de onweerstaanbare Italiaanse luxe, voor de vrouw die de verfijnde dingen in het leven waardeert.


Consumentenadviesprijs

  • Oriflame Giordani Gold Eau de Parfum € 27,95/50 ml

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief