Pure, bijna transparante pasteltinten met ‘PURITY by PRONAILS’

Geplaatst op: 25-08-2010

De productlijn bestaat uit een zeer breed assortiment met daarin verzorgingsproducten voor handen en nagels, nagelvijlen, producten voorversteviging van de natuurlijke nagels en voor nagelverlenging, kunst voor op de nagels en pedicure producten.

De nieuwste trendkleuren nagellak

pure bijna transparante pasteltinten met PURITY by PRONAILSMeerdere malen per jaar sluit de collectie van PRONAILS by Professionails qua nagellakken en andere trendgevoelige producten naadloos aan op belangrijke internationale modetrends en dito kleuren. De nieuwe trendkleuren nagellak van de nieuwe ‘PRONAILS POLISH COLLECTION PURITY' bestaat uit drie natuurlijke, doorschijnende pasteltinten nagellak in heel zacht roze (Nr. 220), zalmkleur (nr. 221) en een iets intensere kleur roze (nr. 222). De finish van deze snel drogende kwaliteitslakken is bijna transparant en hult de nagels in zachte tinten die zowel een trendy als tijdloze uitstraling hebben!

NIEUW! Natuurlijk witte nagels met de PRONAILS Natural Nail Whitener

Voor een natuurlijke uitstraling van de handen en nagels is een goede en vooral regelmatige verzorging onmisbaar. Het dragen van nagellak kan de nagels echter verkleuren en daarmee gelig en allesbehalve fris en verzorgd voor de dag laten komen. De nieuwe PRONAILS Natural Nail Whitener is een ophelderende nagelstick die nagelverkleuringen op.

een snelle manier verwijdert en de natuurlijke nagels hun oorspronkelijke glans teruggeeft. Deze zachte glans weerstaat verschillende wasbeurten van de handen.

Intensief, verzorgende en voedende werking

De formule bevat natuurlijk propolisextract afkomstig uit bijenwas voor een intensief verzorgende en voedende werking. De PRONAILS Natural Nail Whitener maakt de natuurlijke nagels direct witter, verzorgt ze optimaal en droogt binnen enkele seconden. Voor mooie nagels zoals de natuur ze bedoeld heeft!

Verkoopprijzen  

  • PRONAILS by Professionails ‘Purity' Nail Polishes € 11,25/stuk
  • PRONAILS by Professionails Natural Nail Whitener € 11,35/stuk

 

Meer informatie: www.i-beauty.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief