Professionele gezichtsbehandelingen met producten van Paula's Choice

Geplaatst op: 17-10-2011

Professionele gezichtsbehandelingen met producten van Paula's Choice

De huidverzorging van Paula's Choice is wereldwijd mateloos populair, vanaf 1 oktober jl. kunnen bij ‘Less is More' in Nijmegen gezichtsbehandelingen met de producten van Paula's Choice worden geboekt!

Producten zonder overbodige ingrediënten

De beautysalon ‘Less is More' in het hart van Nijmegen biedt de meest nieuwe beautybehandelingen voor iedereen: man, vrouw, jong én oud en past perfect bij Paula's Choice. Niet alleen qua filosofie en werkwijze, maar tevens qua naam. Paula Begoun ontwikkelde immers producten waarbij het principe van ‘less is more' een heel belangrijk uitgangspunt is. De lijn van Paula's Choice bevat huidverzorgingsproducten zónder overbodige ingrediënten, zoals synthetische parfums, kleurstoffen en andere irriterende ingrediënten.

Professionele ‘facials'

De huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de professionele schoonheidsspecialist voor een facial. Een facial, oftewel gezichtsbehandeling, is bedoeld om het gezicht grondig te reinigen, de conditie van de huid te verbeteren, om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en om heerlijk te ontspannen. Bij ‘Less is More' in Nijmegen worden de producten van Paula's Choice hierbij telkens nauwkeurig afgestemd op ieder individueel huidtype.

Huidanalyse met Skinsys

Om de individuele huidconditie goed in kaart te kunnen brengen, maakt ‘Less is More' tijdens het eerste bezoek een huidanalyse met behulp van de meest nieuwe apparatuur, genaamd ‘Skinsys'. Met deze huidanalyse- apparatuur worden de zes belangrijkste waarden van de huid nauwkeurig in kaart gebracht: vochtgehalte, vetgehalte, keratine (dode huidcellen), poriestructuur, pigmentatie en rimpeldiepte. Het onderzoek geeft een duidelijk beeld van de punten waaraan gewerkt kan worden. De salon biedt vervolgens de keuze uit een Mini, Basic en de Luxe facial.

Paula's Choice Partner Programma Nederland

Tegelijkertijd met de stap richting de professionele schoonheidssalon, creëerde Paula's Choice Europe een uniek partner-programma voor Nederland. Geïnteresseerden kunnen hierbij ‘Paula's Choice Partner' worden en producten van Paula's Choice verkopen vanuit huis, de schoonheidssalon of een ander (klein) bedrijf, aan klanten of aan familie en vrienden. Men ontvangt dan onder andere een aanzienlijke korting op de aankopen, onder voorwaarde van minimumbesteding.

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief