Proef de Veluwe in de A. Vogel tuinen!

Geplaatst op: 11-06-2010

Op 25 juni en 2 juli vanaf 19:00 uur organiseert restaurant Amuse samen met de A.Vogel tuinen voor het derde jaar ‘Proef de Veluwe'.

Natuurlijke locatie

Een unieke avond waarop de gasten kunnen genieten van een door Amuse samengesteld 4-gangendiner op een sfeervolle en natuurlijke locatie: de A.Vogel tuinen.Het diner bestaat uit gezonde voedingsproducten die rechtstreeks uit de natuur komen. De avond wordt verrijkt met een aantal traditionele taferelen van de Veluwe.

Gezond en verantwoord

Gezondheid, daar draait het om op de sfeervolle ‘Proef de Veluwe' avonden. En gezondheid heeft onder andere te maken met voeding, bewegen en ontspannen. Ingrediënten die in ‘Proef de Veluwe' allemaal verwerkt zijn. De avond start met een korte wandeling door de bloeiende kruidentuinen van A.Vogel. Daarna volgt een gezond en verantwoord 4-gangendiner waarin Amuse de gasten biologisch vlees, verse kruiden, wilde vis en vergeten groenterassen presenteert.

Tussen de gangen door blazen Veluwse jachthoornblazers een bijzondere sfeer in de avond. De avond wordt afgesloten met een wandeling over de met fakkels verlichte paden van de A.Vogel tuinen.

Programmagegevens

De gasten voor ‘Proef de Veluwe' worden om 19:00 uur verwacht bij de entree van de A.Vogel tuinen, Eperweg 3-5 tussen 't Harde en Elburg. De avond eindigt rond 22:30 uur. De kosten voor het volledige programma bedragen €60,- per persoon.

Reserveringsmogelijkheden

Reserveren voor ‘Proef de Veluwe' kan bij Restaurant Amuse. Per e-mail: info@restaurantamuse.nl of telefonisch: 0525 - 654168. Alle reserveringen worden schriftelijk bevestigd, dus bij reservering per e-mail is het belangrijk om naam en adresgegevens in het bericht te vermelden. Ook voor gasten die een speciaal dieet volgen of bepaalde ingrediënten niet lusten, is deelname mogelijk. Zij kunnen hun wensen vooraf bij hun reservering doorgeven.

 

Proef de Veluwe in de A Vogel tuinen

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief