Prioderm en Luizenradar gaan voorlichting op basisscholen geven

Geplaatst op: 28-07-2014

Prioderm en Luizenradar gaan voorlichting op basisscholen geven

Prioderm is het meest verkochte merk voor het behandelen en voorkomen van hoofdluis. De start van een nieuw schooljaar betekent ook het begin van een nieuw ‘luizenseizoen', kinderen komen weer bij elkaar waardoor het voor de hoofdluis gemakkelijker wordt zichzelf te verspreiden.

Voorlichting op scholen

Om scholen bij de controle te ondersteunen organiseert Prioderm ‘Luizenradar on tour': Luizenradar gaat in de eerste week van het nieuwe schooljaar in de drie regio's bij een basisschool langs, om kinderen, docenten en ouders voorlichting te geven over de bescherming tegen en behandeling van luizen. Daarnaast introduceert Meda Pharma een Prioderm display die wordt uitgegeven aan het einde van de grote zomervakantie (vanaf week 35).

Prioderm display

Een piek in de verkoop van producten voor hoofdluis is altijd duidelijk te zien na een schoolvakantie, met name na de grote zomervakantie. Speciaal voor het hoofdluisseizoen introduceert Meda Pharma een Prioderm display die uit 6 verpakkingen Prioderm dimeticon en 1 verpakking Prioderm Preventief bestaat. Het komt in een gezin gelukkig vaak voor dat nog niet ieder gezinslid is besmet met hoofdluis. Op dat moment kan Prioderm Preventief extra bescherming bieden en een verdere verspreiding van hoofdluis voorkomen.

Consumentencampagne radio en TV

Prioderm zal ook weer deze zomer consumenten middels een advertentiecampagne voorlichten over hoofdluis. Vanaf half augustus is Prioderm te zien en te horen op TV en radio en vanaf week 33 is er drogisterij- en apotheekmedewerkers weer een nieuwe online cursus over hoofdluis beschikbaar op Drogiweb enApoweb. Meer informatie kunnen professionals op de website vinden via de button Apotheek & Drogist. Via de website kunnen ook gratis promotiematerialen aangevraagd worden.

Hoofdluis behandelen én voorkomen

Hoofdluis verspreidt zich snel en moet daarom direct en effectief behandeld worden. Er zijn verschillende type producten verkrijgbaar als kammen niet volstaat of praktisch niet haalbaar is. De keuze voor een product is afhankelijk van de persoonlijke situatie en behoeften. Prioderm biedt een volledige lijn effectieve producten: Prioderm dimeticon, Prioderm ShampooPrioderm Luizen- en netenkamPriolox Foam en Prioderm Preventief.

 

Prioderm Shampoo is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Prioderm Preventief, Prioderm dimeticon, de Prioderm Luizen- en netenkam en Priolox Foam zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.


Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief