Prijsuitreiking helikoptervlucht aan D.I.O. van Rheenen uit Weesp

Geplaatst op: 19-12-2012

Prijsuitreiking helikoptervlucht aan D.I.O. van Rheenen uit Weesp

Blij verrast waren ze deze week, de drie D.I.O.-leden die een prijs wonnen voor de zogenoemde D.I.O. eindsprint. De eerste prijs werd gewonnen door D.I.O. van Rheenen uit Weesp!

De tweede prijs ging naar D.I.O. Sterrenburg in Dordrecht, gevolgd door D.I.O. Moordrecht uit Moordrecht. In deze eindsprint stond Orthica drie weken lang (van week 41 t/m 43) centraal.

Eindsprint voor een topresultaat

Met de D.I.O. eindsprint hebben de formuleleden de mogelijkheid om speciaal geselecteerde merken extra aandacht op de winkelvloer te geven. Er staan steeds drie weken lang één of meerdere merken centraal. Winkels moeten proberen dat merk in die weken zo goed mogelijk te verkopen. Degene die dat ten opzichte van vorig jaar het beste blijkt te hebben gedaan, kan naast extra omzet, leuke prijzen winnen. De uitslag laat zien dat heel veel winkels heel erg hun best hebben gedaan om een goede score neer te zetten.

De prijzen

Negen verschillende merken doen hier aan mee en onder behoud van scanningsdata is bepaald welke drogist in de desbetreffende verkoopweek de winnaar is. In week 41 t/m 43 stond Orthica (voedingssupplementen zonder synthetische kleur-, geur en smaakstoffen) in de aandacht. D.I.O. van Rheenen heeft wel een hele bijzondere prijs in ontvangst mogen nemen, zij wonnen een helikoptervlucht voor vijf personen! Maar ook de 2e prijs is niet mis: D.I.O. Sterrenburg heeft een ballonvaart voor drie personen gewonnen en D.I.O. Moordrecht heeft vier Thermen cadeaubonnen ter waarde van € 75,- ontvangen.

Doel van de actie

Met deze actie kunnen ondernemers hun adviesfunctie benadrukken en de consument overtuigen van hun specialisme. Het geeft het personeel een stimulans om zich nog meer in te zetten voor gedegen productkennis en meer bij verkoop. Een mooie tool om een eindsprint te maken en 2012 knallend af te sluiten!

 

Bekijk ook de andere winnaars van de D.I.O. eindsprint!

D.I.O. Lisette uit Hoofddorp wint D.I.O. eindsprint van John Frieda

D.I.O. de Koning uit Zoetermeer wint D.I.O. eindsprint van Louis Widmer

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief