Pretty Nails Pads, nagellak verwijderpads zonder aceton en alcohol!

Geplaatst op: 14-05-2012

Pretty Nails Pads, nagellak verwijderpads zonder aceton en alcohol!

Al naar gelang de stemming, persoonlijke smaak, outfit van de dag of speciale gelegenheid, wisselen we regelmatig van een andere kleur nagellak. Met de nieuwe Pretty Nails- Pads van Céleste Originals kun je de nagels razendsnel telkens weer op een veilige wijze van nagellak ontdoen, zonder dat de conditie ervan te lijden heeft!

Voor het veilig en snel verwijderen van nagellak 

Nagellak is minstens zo modegevoelig als de inhoud van je kledingkast. Bij iedere gelegenheid past een ander kleur. Het steeds opnieuw verwijderen en aanbrengen van andere kleuren in vaak meerdere laagjes heeft echter een flinke impact op de gezondheid en uitstraling van de nagels. Met de nieuwe Pretty Nails- Pads van Céleste Originals breng je de nagels in een handomdraai terug in hun natuurlijke, zuivere en perfect schone staat. Deze handige, meeneembare pads bevatten geen alcohol, noch aceton.

Met aangename citrusgeur zonder geknoei

De nieuwe Pretty Nails- Pads van Céleste Originals hebben een aangename, frisse citrusgeur en zorgen ervoor dat je de nagels razendsnel en zonder geknoei perfect kunt reinigen. Hierdoor kun je eenvoudig van nagellakkleur en stijl blijven wisselen zo vaak als je zelf wilt. De Pretty Nails- Pads zijn stevig qua structuur, lekken niet door en zijn verpakt in een hersluitbaar potje.

Handig en nauwkeurig in gebruik

De Pretty Nails- Pads zijn handig in gebruik. Deze bevatten precies de juiste hoeveelheid nagellak- reinigingslotion voor tien nagels. Voor de meer donkere kleuren, glitternagellakken en meerdere laagjes nagellak, wordt aangeraden om twee pads te gebruiken. Door de pad één á twee seconden zachtjes op de nagels te drukken, kan de nagellak daarna eenvoudig van de nagels worden afgewreven.

Schone, mooi verzorgde nagels én nagelriemen

De zorgvuldig geteste lotion van de Pretty Nails- Pads verzorgt zowel de nagels als nagelriemen. De lotion versterkt de nagels en geeft ze hun gezonde, natuurlijk glans terug. De formule droogt de nagels en omliggende nagelhuid niet uit, maar verzorgt deze intensief. Het resultaat? Mooie, natuurlijke nagels, die eruit zien alsof ze nog nooit zijn gelakt. De reinigingslotion van de Pretty Nails- Pads zorgt voor een frisse natuurlijke basis, waar desgewenst direct een nieuwe kleur nagellak op kan worden aangebracht.

Céleste Originals biedt tevens een glazen nagelvijl voor het op een zachte en nauwkeurige wijze in model vijlen van de nagels.

 

Adviesverkoopprijzen

  • Céleste Originals Pretty Nails- Pads € 5,99/25 pads
  • Céleste Originals Glasvijl € 4,99

 

De producten van Céleste Originals worden ontwikkeld en op de markt gebracht door het bedrijf Céleste Originals uit Tilburg.

Meer informatie: www.celeste-originals.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief