Prachtige glanseffecten met de Precious Metal Collection van Deborah Milano

Geplaatst op: 28-09-2012

Prachtige glanseffecten met de Precious Metal Collection van Deborah Milano

Het komende herfst/winter seizoen staan in het teken van betoverende aardse kleuren en materialen gecombineerd met prachtige glanseffecten. Geïnspireerd door de speciale glans van metaal creëerde Deborah Milano de Precious Metal Collection.

Voor de Precious Metal Collection ging Deborah Milano een samenwerking aan met het bekende en stijlvolle Italiaanse sieradenmerk Breil.

24Ore Metal Eyeshadow

De glanzende metallic kleuren van de 24Ore Metal Eyeshadow zorgen voor een prachtig en chic resultaat. De lichte, fluweelachtige consistentie zorgen voor kleuren met een intens langhoudende metallic finish. De compacte en romige formule van de eyeshadow is verrijkt met glinsterende pigmentdelen en parelstof voor een prachtig glanseffect. De 24Ore Metal Eyeshadow is dermatologisch getest en verschijnt in de 6 prachtige kleuren  01 Black, 02 Violet, 03 Brown, 04 Beige, 05 Silver en 06 Blue.

Shine Tech Metal Nail Enamel

Speciaal voor de Precious Metal Collection breidde Deborah Milano haar meest glamoureuze nagellak uit met metallic kleuren. Het geheim zit hem in de formule die een hoge concentratie van pareldeeltjes bevat. Slechts één laag van de sneldrogende lak biedt een onberispelijke dekking. Samen met de kleuren, die gelijk zijn aan de 24Ore Metal Eyeshadow zorgen ze voor een perfecte match.

Sieradenmerk Breil

Deborah Milano is speciaal voor de Precious Metal Collection een samenwerking aangegaan met het Italiaanse sieradenmerk Breil, bekend om haar stijlvol vormgegeven sieraden. Bij aankoop van minimaal 2 producten uit de Precious Metal Collection maak je t/m 31 december 2012 kans op één van de originele Breil armbanden t.w.v. € 94,- uit de Secretly collectie. Kijk voor de voorwaarden op de actieflyer in de winkel.

 

Adviesprijzen

  • Deborah Milano 24Ore Metal Eyeshadow   € 9,10
  • Deborah Milano Shine Tech Metal Nail Enamel  € 7,11

 

De producten van de Precious Metal Collection zijn vanaf medio oktober gelimiteerd verkrijgbaar.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief