Power Woman EDT, voor de moderne en zelfverzekerde vrouw

Geplaatst op: 10-07-2013

Power Woman EDT, voor de moderne en zelfverzekerde vrouw

Oriflame heeft onlangs een nieuwe geur geïntroduceerd: Power Woman, speciaal voor vrouwen die gedreven zijn, lef en passie hebben en hun dromen proberen waar te maken! Voor de vrouw die elke dag haar beste beentje voor zet en op jacht is naar succes!

‘Power Woman' van Oriflame is gecreëerd door de bekende parfumeurs Evelyne Boulanger (o.a. Van Cleef & Arpels, Esprit, Givenchy, Bogner, Jil Sander) en Maurice Roucel (o.a. Giorgio Armani, Gucci, Marc Jacobs, Kenzo, Lancôme)

Sprankelende geurnoten

Om haar vastberaden aura te symboliseren kozen de bekende parfumeurs voor de meest stralende bloemen: waardevolle sambac jasmijn, zoete fresia en magnetische roos, met accenten van bloeiende sinaasappelbloesem in de topnoot. In het hart bevinden zich sprankelende geurnoten van warme witte gember en Russische theebladeren, die deze geur een brutale moderniteit geven.

Sexy twist...

Het zelfverzekerede aspect van de nieuwe vrouwelijke geur Power Woman van Oriflame wordt tot uiting gebracht door krachtige houttonen en zonnige amber, met accenten van heerlijke zwoele patchoeli en zoete heliotroop voor een extra sexy twist. De glazen flacon belichaamt het spel van de vrouw die altijd leidt, en is vormgegeven als een schaakstuk van kristal.


Consumentenadviesprijs

  • Oriflame Power Woman Eau de Toilette € 39,-/50 ml


De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief