Pour Vous Parfumerie Roma organiseert exclusieve VIP-avond

Geplaatst op: 17-09-2012

Pour Vous Parfumerie Roma organiseert exclusieve VIP-avond

Parfumerie Roma uit Velp heeft eerder dit jaar de eervolle titel Pour Vous Parfumerie van het Jaar in ontvangst mogen nemen. Gedurende het jaar wordt dit uitbundig gevierd met diverse feestelijkheden en leuke promoties voor de klant.

Afgelopen woensdag 12 september jl. organiseerde eigenaar Roel Pijl en zijn team een feestelijke avond voor haar VIP clientèle.

Huid- en make-up adviezen

Woensdag 12 september jl. vormde Parfumerie Roma het decor voor een exclusieve VIP avond. Deze speciale avond werd georganiseerd om nog maar eens te vieren dat Parfumerie Roma Pour Vous Parfumerie van het jaar 2012 is geworden! Onder het genot van een glas prosecco en petit fours kregen de VIP's persoonlijke huid- en make-up adviezen van specialisten van onder andere La Prairie, Lancôme en Sisley.

Luxe gift cadeau voor de VIP's

Natuurlijk was Hannah Tuwanakotta, dé make-up artist van Pour Vous, ook aanwezig om alle gasten te voorzien van tips & tricks voor een schitterende najaarslook. En waar een feestje is, zijn cadeaus: de VIP's kregen bij een aankoop tijdens deze avond een luxe gift cadeau. De reacties van de VIP's waren razend enthousiast. Paulien Ruiter, General Manager van Pour Vous Parfumerie: "Juist in deze tijden is het van groot belang om net dat beetje extra te geven. Door middel van exclusieve VIP-avonden is het mogelijk om klanten extra in de watten te leggen en dat is waar het bij Pour Vous allemaal om draait."

Weekendje weg voor winnende team

Later dit jaar volgen er nog enkele activiteiten. Zo zal het winnende team van Pour Vous Parfumerie Roma in oktober getrakteerd worden op een heerlijk weekendje weg. Om dat te kunnen realiseren zullen de dames en heren van het Pour Vous hoofdkantoor op zaterdag 13 oktober Parfumerie Roma een dag overnemen. Uiteraard zal dit gepaard gaan met diverse feestelijkheden en leuke promoties voor de klant.

Foto: het winnende team van Parfumerie Roma uit Velp tijdens de uitreiking van de titel met de trotse eigenaar Roel Pijl.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief