Pluizig, dof, droog en onhandelbaar haar? Guhl Pluiscontrole & Veerkracht!

Geplaatst op: 25-08-2014

Pluizig, dof, droog en onhandelbaar haar? Guhl Pluiscontrole & Veerkracht!

Beschadigd haar kan veroorzaakt worden door verschillende factoren zoals te vaak verven, blonderen, stylen en veel zon. Het kan veel vrouwen onzeker maken omdat je met pluizig, onhandelbaar, droog en rebels haar vaak niets te beginnen valt.

De nieuwe productlijn van Guhl Pluiscontrole & Veerkracht temt al deze haarproblemen en tovert ze om in soepel vallend haar dat weer glanst van gezondheid.

Met Awapuhi, olie en keratine

De nieuwe lijn van Guhl bestaat uit een shampoo, crème conditioner, intensive repair masker en een daily intensive treatment. Door de luxe en effectieve combinatie van Awapuhi, olie en keratine krijg je je haar weer In Control. Awapuhi heeft een sensuele geur en gladmakende effect, Keratine versterkt het haar van binnenuit, vult de haarvezel op en geeft haar elasticiteit en veerkracht terwijl de Awapuhi en de olie samen zorgen voor heerlijk zacht en glad haar.

Shampoo voor sterker haar

De nieuwe shampoo maakt de ruwe haarstructuur glad en zorgt voor soepel vallend haar doordat het een lipide laagje op het haar legt. Het versterkt het haar tot in de kern en geeft daarmee elasticiteit en veerkracht voor natuurlijke levendigheid.

Crème Conditioner voor gladder en zachter haar

Na het gebruik van de Crème Conditioner is je haar direct makkelijk doorkambaar en maakt de ruwe haarstructuur glad en versterkt tot in de kern. Je haar valt soepel met natuurlijke levendigheid zonder de haren te verzwaren.

Herstellend Intensive Repair Masker

Het nieuwe masker uit de Pluiscontrole & Veerkracht van Guhl heeft een milde, gewichtsloze en rijke formule die versmelt met de ruwe delen van je haar. Het herstelt de haarstructuur tot in de kern. Na gebruik zijn je haren zijdezacht, glad met een schitterende glans vol veerkracht. 

In control met de Intensive Treatment

De Intensive Treatment Spray kan zowel op droog als vochtig haar gebruikt worden en hoeft niet uitgespoeld te worden. De verzorgende spray houdt zelfs het meest onhandelbare haar snel en gericht onder controle, temt het haar direct, geeft veerkracht en maakt je haren makkelijk doorkambaar zonder te verzwaren.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Guhl Pluiscontrole & Veerkracht Shampoo € 6,40/200 ml
  • Guhl Pluiscontrole & Veerkracht Crème Conditioner € 6,40/200 ml
  • Guhl Pluiscontrole & Veerkracht Intensive Repair Masker € 7,99/180 ml
  • Guhl Pluiscontrole & Veerkracht Daily Intensive Treatment € 7,99/180 ml

 

Guhl Pluiscontrole & Veerkracht is verkrijgbaar vanaf 1 september 2014.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief