Pijnloos en soepel nat haar ontklitten met de Hairworkxx Plonter Borstel

Geplaatst op: 22-07-2013

Pijnloos en soepel nat haar ontklitten met de Hairworkxx Plonter Borstel

Met deze temperaturen heeft je haar het behoorlijk te verduren. Hardnekkige klitten, stug, droog, pluizig en moeilijk uit te kammen haar waar je bijna met geen gewone borstel fatsoenlijk door heen komt....De Hairworkxx Plonter Borstel heeft de perfecte oplossing!

Met deze handige borstel kun je pijnloos, soepel en makkelijk je (strand)haar ontklitten en laat je haar bovendien mooi glanzen.  Ideaal om mee te nemen tijdens een heerlijk dagje strand!

Ergonomische ontwerp met speciaal handvat

De Plonter Borstel van Hairworkxx heeft een ergonomische ontwerp, je haren worden vanaf de haarwortel tot in de punten moeiteloos ontklit. Hierdoor wordt het breken van je haar geminimaliseerd waardoor het uiteindelijk voller én gezonder aanvoelt en er ook zo uitziet. De Hairworkxx Plonter is geschikt voor alle haartypes en kan zowel op nat haar als op droog haar gebruikt worden. Door de speciale vorm en het handvat ligt deze gemakkelijk in de hand wat het uitkammen nu nog makkelijker maakt!

Ideaal voor maskers, conditioners en stijlingproducten

Behalve pijnloos en soepel je haar ontklitten zorgt de Plonter Borstel ook voor een heerlijke, ontspannende wellness-hoofdhuidmassage waardoor de opperhuid van het hoofd gestimuleerd wordt en je haar een mooie glans krijgt. Bovendien zorgt de Hairworkxx Plonter ook voor een perfecte, gelijkmatige verdeling van je conditioner of haarmasker en is ideaal voor het aanbrengen van stylingproducten.

De Plonter Borstel van Hairworkxx is verkrijgbaar in de kleur zwart met roze.


Consumentenadviesprijs

  • Hairworkxx Plonter Borstel € 12,50 per stuk

De Hairworkxx Plonter Borstel worden in Europa gedistribueerd door Hairworkxx uit Helmond.

Meer informatie: www.hairworkxx.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief