PFB Vanish in vernieuwde verpakking

Geplaatst op: 10-08-2011

PFB Vanish in vernieuwde verpakking

PFB Vanish is een handige roll-on gel voor het hele lichaam, ter voorkoming van scheerirritatie van de huid zoals rode bultjes, scheerbultjes en ingegroeide haren.

Nieuwe frisse uitstraling

PFB Vanish heeft zich in korte tijd geprofileerd tot een product dat niet meer uit de cosmeticabranche is weg te denken. Om PFB Vanish tot een topproduct te laten uitgroeien, is de verpakking ook van groot belang, binnenkort gaat de verpakking van PFB Vanish veranderen! De verpakking krijgt een frisse, hedendaagse uitstraling, welke de consumenten nog meer zal aanspreken. De samenstelling en inhoud van het product blijven ongewijzigd.

Irritaties na ontharen

Veel mensen hebben last van ingegroeide haartjes, bultjes en scheerirritatie na het ontharen. Met name mensen met dik krullend haar hebben na het ontharen last van een brandende, geirriteerde huid, scheerbultjes, infecties en ingegroeide haartjes. Wanneer korte haartjes in de huid groeien kunnen kleine bultjes op de huid verschijnen wat tot deze irritaties van de huid kan leiden. De medische term voor deze aandoening is Pseudo Folliculitis Barbae (PFB).

Verkrijgbaar bij ca. 800 winkels

Met PFB Vanish zijn deze problemen verleden tijd want PFB Vanish is ontwikkeld om het ingroeien van haartjes, vervelende scheerbultjes en scheerirritatie na het ontharen te vermijden. Het is geschikt voor mannen en vrouwen en kan over het hele lichaam worden aangebracht. Het product is al vele jaren een succes in de Verenigde Staten en sinds anderhalf jaar is het ook verkrijgbaar in Nederland bij ca. 800 winkels (o.a. DA, DIO drogisterijen en Gezond en Welwinkels) en bijna alle online drogisterijen.

 

Consumentenadviesprijzen

  • PFB Vanish roller  € 12,95/60ml
  • PFB Vanish roller  € 19,95/120ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief