Peter van Mourik nieuwe Commercieel Directeur DA

Geplaatst op: 29-02-2012

Peter van Mourik nieuwe Commercieel Directeur DA

Vanaf maandag 5 maart zal de directie van DA Retailgroep worden versterkt met de benoeming van de heer P. (Peter) van Mourik. Van Mourik (44) heeft een lange staat van dienst binnen de retail.

Directie van DA

Peter van Mourik zal samen met Algemeen Directeur Johan Boeijenga, Financieel Directeur Krijn van Bijsterveldt, Directeur Winkeloperatie Hans Wagner, Directeur Logistiek Gert Bos en Directeur Drogistenunie a.i. Ewald Liedenbaum de directie vormen van de landelijke drogisterijketen.

Ervaren in retail

Peter van Mourik is geen onbekende in de retail. Hij werkte vanaf 1988 ruim zeven jaar als Hoofd Merchandising/ Formulemanagement bij Schuitema. In 1999 keerde hij terug bij Schuitema/C1000 als Hoofd Marketing Management en werd in 2003 binnen diezelfde organisatie benoemd tot Inkoopdirecteur. Vanaf 2008 werkte van Mourik bij C1000 als Directeur Buying & Merchandising. Peter van Mourik start op 5 maart 2012 bij DA Retailgroep.

Team

Gezien Van Mouriks staat van dienst, zijn persoonlijkheid, ambitie, retailhart en niet in de laatste plaats zijn ondernemerschap is DA van mening dat hij uitstekend zal passen in het team en binnen de organisatie het verschil kan gaan maken.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief