Perfecte verzorgde, gave en natuurlijke look

Geplaatst op: 12-03-2012

Perfecte verzorgde, gave en natuurlijke look

Snel en vooral op een eenvoudige wijze een perfecte look creëren? Met de Mineral Light Reflection Concealer en Mineral Pressed Powder van freshMinerals realiseer je in nog geen vijf minuten een ‘Perfect Fresh & Flawless Skin'!

Camoufleren en perfectioneren

De freshMinerals Mineral Light Reflection Concealer is, dankzij de lichtreflecterende pigmenten, hét aangewezen product om bijna iedere huidoneffenheid zoals kleine littekentjes, vlekjes, donkere krijgen en andere huidverkleuringen optimaal te camoufleren. Dankzij de lichtgewicht textuur merk je niet eens dat je deze draagt. De concealer breng je eenvoudig aan, door een kleine hoeveelheid via het geïntegreerde kwastje op het probleemgebied aan te stippen en luchtig met de vingertoppen te verdelen. De formule is verkrijgbaar in de 3 tinten Light, Medium en Beige.

Fixeren en desgewenst matteren

Nu de kleine imperfecties optimaal zijn verdoezeld, zorgt een dun laagje van freshMinerals Mineral Pressed Powder voor het fixeren van de huid. De formule bestaat uit 100% puur natuurlijke, geplette mineralen die voor een zijdezacht huidgevoel zorgen. De hoogwaardige poedertextuur geeft de teint een frisse en zacht glanzende gloed en is verkrijgbaar in 7 verschillende, natuurlijke tinten. Bij het aanbrengen van het poeder met behulp van de freshMinerals Flawless Face Brush creëer je een luchtig en minder dekkend effect.

Met handig spiegeltje

Bij het aanbrengen van het poeder met behulp van het bijgeleverde make-upsponsje creëer je een meer dekkend en desgewenst matter eindresultaat. Het stijlvolle poederdoosje bevat een handig spiegeltje, zodat je het poeder ook onderweg en op elke gewenste plek eenvoudig kunt bijwerken.

 

Verkoopprijzen

  • freshMinerals Mineral Light Reflection Concealer € 19,70 
  • freshMinerals Mineral Pressed Powder € 34,95

 

De minerale make-up producten van freshMinerals wordt exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief