Perfect in vorm met Heaven Skincare!

Geplaatst op: 04-03-2013

Perfect in vorm met Heaven Skincare!

Met het voorjaar en de zomer in het vooruitzicht willen we natuurlijk een goed verzorgde body. De Body Washes van Heaven zorgen voor het ontgiften (detox), verfijnen (anti-cellulite) en verfrissen (after sports en bij zomerhitte) van de lichaamshuid.

Heaven Skincare by Deborah Mitchell is een uitgebreide lijn van luxueuze natuurlijke anti-aging huidverzorgingsproducten op basis van biologische ingrediënten.

Heaven Total Detox Body Wash

De Total Detox Body Wash van Heaven zorgt voor het ontgiften van de lichaamshuid van buiten af. Deze frisse, zacht schuimende en niet-uitdrogende formule bevat hiervoor asperge-extract (drainerend/ontgiftend) in combinatie met etherische oliën van ylang ylang, patchouli en sandelhout.

Heaven Anti-Cellulite Body Wash

De Anti-Cellulite Body Wash van Heaven helpt om het uiterlijk van cellulite(zoals op billen en benen) te verminderen. De formule bevat hiervoor verschillende ingrediënten zoals asperge-extract in combinatie met etherische oliën van jeneverbes, eucalyptus en cypres. Deze werkstoffen staan bekend vanwege het verhogen van de huidstofwisseling, de doorbloeding in de huid en hulp bij plaatselijke vetafbraak.

Heaven After Sports Body Wash

De After Sports Body Wash van Heaven bevat ingrediënten om het lichaam af te koelen na het sporten of bij zomerse hitte. Deze body wash bevat citroengras en baardmos. De formule zorgt voor diepe reiniging en een zuivere huid, zonder haar uit te drogen en een energiek en aangenaam verfrissend gevoel.

 

Verkoopadviesprijzen

  • Heaven Anti-Cellulite Body Wash  € 47,20/250 ml
  • Heaven Detox Body Wash  € 47,20/250 ml
  • Heaven After SportsBody Wash  € 47,20/250 ml

Meer informatie: www.heaveninholland.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief