Perfect geschoren gladde en zijdezachte benen

Geplaatst op: 22-02-2012

Perfect geschoren gladde en zijdezachte benen

Tijdens de wintermaanden kan de huid van de benen er dof uit zien en ruw aanvoelen. Met het voorjaar in het vooruitzicht heeft je huid behoefte aan milde scheerproducten en formules die voor een mooie, gladde, zachte en vooral egale huid van de benen zorgen.

Scheergel met kalmerende antioxidanten

De milde parfumvrije formule van Paula's Choice Close Comfort Shave Gel is de perfecte scheergel voor zowel mannen (gezichtsbeharing) als vrouwen (benen, bikinilijn, oksels). Deze geconcentreerde, frisse gelformule bevat de anti-irriterende werkstof Wilgenroos en de kalmerende antioxidanten groene thee en kamille. De basis van aloë vera en glycerine zorgt voor een beschermlaagje tussen de huid en het scheermesje, hetgeen helpt om het risico op scheeruitslag, kleine sneetjes en snijwondjes te verminderen. De gel is gemakkelijk aan te brengen en weer moeiteloos af te spoelen met water voor een perfect geschoren huid die zacht, fris en comfortabel aanvoelt!

Ongekend gladde en zachte benen 

De Weightless Body Treatment met 2% BHA (= salicylzuur) van Paula's Choice combineert een milde exfoliatie van de lichaamshuid met een intensief verzorgende werking. Het is de enige bodylotion op de markt met salicylzuur en een pH-waarde die ervoor zorgt dat het salicylzuur de huid daadwerkelijk optimaal kan exfoliëren. Ruwe en onzuivere huiddelen worden hierdoor gladder, een droge huid vermindert en puistjes of rode bultjes op het lichaam worden effectief bestreden. Deze zijdeachtige, lichte moisturizer heeft een matte finish, bevat effectief werkende antioxidanten en krachtige anti-irriterende ingrediënten die de huid glad en gezond houden en creëert een steviger, gladder huidoppervlak. Bovendien vermindert het bij langduriger gebruik huidverkleuringen als gevolg van zonneschade.


Verkoopprijzen

  • Paula's Choice Close Comfort Shave Gel  € 13,50/177 ml
  • Paula's Choice Weightless Body Treatment met 2% BHA  € 27,50/210 ml

 

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief