Perfect gereinigde huid met de nieuwe CleanPod van L’Oréal

Geplaatst op: 10-03-2011

Perfect gereinigde huid met de nieuwe CleanPod van L’Oréal

L'Oréal komt met een nieuwe revolutionaire gezichtsreiniging, de Perfect CleanPod en verkrijgbaar is vanaf april in vier verschilende varianten.

Met 500 zachte, flexibele borstelhaarjes

De nieuwe CleanPod van L'Oréal is een reinigingsmethode met een siliconen reinigende borstel die maar liefs 500 zachte, flexibele borstelhaarjes heeft en zo ontworpen is dat zelfs de moeilijk bereikbare gebieden zoals de zijkanten van de neus perfect worden gereinigd. De siliconen reinigende borstel geeft gelijk je huid een heerlijke massage!

De Perfect CleanPod in vier varianten

  • Foaming Cream Cleanser & Softener, voor de droge en gevoelige huid zonder parfum en zeepvrij, voor een milde en zachte reiniging
  • The Foaming Gel In-Depth Purifier, voor de vette huid met salicylzuur die de onzuiverheden van de huid verminderd en de poriën verkleint.
  • Foaming Gel Detoxifier, voor de normaal tot gecombineerde huid die de huid verfrist, grondig reinigt en ontgift met een lichte parfumgeur
  • Exfoliating Gentle Apricot Scrub, een zachte en milde scrub die de dode huidcellen effectief verwijderd zodat je huid weer fluweelzacht aanvoelt!

 

Consumentenadviesprijs

  • Perfect CleanPod  € 8.99

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief