Perfect gebruind zonder zon en met zijdezachte lippen het voorjaar tegemoet

Geplaatst op: 03-02-2010

Perfect gebruind zonder zon en met zijdezachte lippen het voorjaar tegemoet, met Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel en de nieuwe Lip Exfoliant!

Met het voorjaar in het vooruitzicht verlangen we naar een mooie bruine teint. Zodra de mode luchtiger wordt, wil je immers liever niet met een witte winterhuid voor de dag komen. Paula’s Choice, de huidverzorgingslijn van Paula Begoun, biedt hiervoor met Almost the Real Thing Self-Tanning Gel een zelfbruinende formule met sublieme resultaten. Zeker als je ter voorbereiding de huid exfolieert met de 1% BHA Lotion van Paula’s Choice. Nieuw dit voorjaar (verkrijgbaar vanaf 1 maart 2010) is de Lip Exfoliant van Paula’s Choice. Dit limited edition lipverzorgingsproduct zorgt voor zijdezachte, perfect gave en mooie lippen.

Superior Skin Care, Expert information

Voor een mooi, vlek- en streepvrij resultaat bij het gebruik van een zelfbruinend product, is het exfoliëren van de huid een onmisbare stap. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en kan de zelfbruiner perfect op een gladde en goed ontvankelijke huid worden aangebracht. De huidverzorgingslijn van Paula’s Choice biedt hoogwaardige producten die bij gecombineerd gebruik garant staan voor een perfect bruine teint zonder zon of zonnebank.

Stap 1: Exfoliëren met 1% BHA Lotion voor het creëren van een perfect gladde en ontvankelijke huid

Exfolieren met 1 procent BHA lotionDe 1% Beta Hydroxy Acid Lotion van Paula’s Choice is een licht hydraterende lotionbasis met daarin 1% salicylzuur (BHA). De formule is 100% vrij van parfum en kleurstoffen. Deze lotion zorgt ervoor dat doffe, opgebouwde laagjes van dode huidcellen effectief en op een zachte wijze worden verwijderd. Hierdoor wordt de huid perfect glad en ontvankelijk vóór het aanbrengen van Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel. Er is ook een exfoliërend product speciaal voor het gehele lichaam, te weten Paula’s Choice Skin Revealing Body Lotion met 10% AHA.

Stap 2: Het gelijkmatig aanbrengen van Almost the Real Thing Self-Tanning Gel

Gelijkmatig aanbrenegn van Almost the real thingSubliem bruin worden zonder zon of zonnebank? Met vrijwel hetzelfde fraai gebronsde resultaat als de echte zon, maar dan zonder haar schadelijke schaduwzijden? Dat kan met Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel! De formule bevat DHA (Dihydroxyacetone) als zelfbruinende werkstof. Deze zelfbruinende gel geeft de huid binnen enkele uren een natuurlijke en streeploos bruine teint, die dagenlang aanhoudt. De lichtgewicht geltextuur heeft een natuurlijke karameltint, zodat je perfect kunt zien waar je deze aanbrengt voor een mooi en gelijkmatig resultaat!

Wist je dat…?

Een zelfbruiner kan zich ophopen in huidplooitjes en bij een droge of ruwe huid. Gebruik daarom op die plekken een kleinere hoeveelheid zelfbruinende gel of dep de overtollige gel zachtjes met een tissue weg.

Zelfbruinende producten beschermen je niet tegen huidbeschadiging als gevolg van zonnestraling, dus vergeet niet om ook altijd een product met een zonnefactor aan te brengen.

NIEUW! Verkrijgbaar vanaf 1 maart 2010: Paula’s Choice Lip Exfolian.

Paula's Choice Lip ExfolianDeze zachte scrub voor de lippen is ideaal voor iedereen met droge, schilferige of gesprongen lippen. En voor hen die hun lippen in een mooie, zijdezachte en vooral kusbare conditie willen houden! De rijke crèmebasis bevat perfect ronde scrubkorreltjes en exfolieert op een milde wijze de tere lippenhuid, zonder te irriteren. De formule verwijdert dode en droge huidcellen en bereidt de lippen perfect voor op het aanbrengen van Paula’s Choice Lip Recovery Balm (tevens verkrijgbaar vanaf 1 maart 2010).

Regelmatig gebruik helpt gesprongen lippen voorkomen en zorgt voor een perfecte basis voor het aanbrengen van een lipstick of lipgloss. Slechts een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt is voldoende om de lippen gedurende ca. 30 seconden zachtjes met ronddraaiende bewegingen te scrubben. Spoel met lauw water af en breng vervolgens een lipbalsem aan, zoals Paula’s Choice Lip Recovery Balm, voor perfect zachte, soepele en mooie lippen.

Bij gebruik van Paula’s Choice Lip Exfoliant overdag, is het advies om een lipbalsem met een SPF 15 aan te brengen (bijv. Paula’s Choice Moisturizing Lipscreen SPF 15).

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.

Verkoopprijzen:

  • Paula’s Choice 1% BHA Lotion € 19,95
  • Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel € 13,95
  • Paula’s Choice Lip Exfoliant € 8,50 (verkrijgbaar vanaf 1 maart 2010)

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de webwinkel van www.paulaschoice.nl

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief