PAVÈZ, 100% natuurlijke huidverzorging met BDIH-keurmerk

Geplaatst op: 29-06-2011

PAVÈZ, 100% natuurlijke huidverzorging met BDIH-keurmerk

De Ageproof-lijn van PAVÈZ is een speciaal voor de rijpere huid ontwikkelde verzorgingslijn met 100% natuurlijke ingrediënten en heeft goede hydraterende en verzorgende kwaliteiten.

Het assortiment van PAVÈZ

Het assortiment bestaat uit een gezichtsreiniger, een gezichtstonic, een dag- en nachtcrème en een crèmemasker. Voor de lijn Ageproof zijn kostbare natuurlijke ingrediënten geselecteerd op hun specifieke anti-verouderings-eigenschappen, zoals Japanse Rozenolie en Hyaluronzuur.

Japanse Rozenolie: Het Schoonheidsgeheim van de Geisha's!

Door de eeuwen heen staat de Japanse Rozenolie in Azië bekend om zijn herstellende en verjongende invloeden op de huid. Vandaag de dag wordt deze olie - Camellia seed oil - gebruikt in de betere Natuurcosmetica. De olie wordt onttrokken uit de zaden van de Camellia plant en heeft een zachte, maar levendig aroma. De olie zit boordevol onverzadigde vetzuren en overtreft daarmee iedere andere rozenolie. Deze olie bevat vitamine A, B en E en verschillende mineralen, zoals; P, Zn, Ca, Fe, Mg en Mn. Dit zijn belangrijke componenten bij het herstellend vermogen van de huid.

Sodium hyaluronate (Hyaluronzuur)

Rimpels ontstaan door het verlies van drie belangrijke bestanddelen van de huid: collageen, hyaluronzuur en elastine. Hyaluronzuur kan meer water vasthouden dan elke andere natuurlijke substantie: tot meer dan 30 keer haar eigen gewicht in water! Dankzij deze eigenschappen kan het - wanneer het aangebracht wordt op de huid - water aan trekken en behouden.

Maakt de huid zacht én soepel

Tevens bevorderd hyaluronzuur de bloedcirculatie van de huid. De fantastische hydraterende kwaliteiten van hyaluronzuur zorgen voor een soepelere en zachtere huid met een betere uitstraling. Hyaluronzuur wordt gemaakt door middel van het gistingsproces van suikerriet en granen en is een waardevolle ingrediënt in onze dag- en nachtcrème en tonic.

BDIH-gecontroleerde Natuurcosmetica

Het is niet eenvoudig om het keurmerk ‘Gecontroleerde Natuurcosmetica' te krijgen. PAVÈZ is dan ook verheugd dat alle PAVÈZ-producten op basis van de BDIH-richtlijnen door een onafhankelijk controle-instituut op grondstoffen en herkomst zijn getest en goedgekeurd. Alleen producten die aan deze strenge criteria voldoen, mogen het kenmerk ‘gecontroleerde natuurlijke cosmetica' voeren, en dat willen ze graag met u vieren.

Nu 30% kennismakingskorting

Om je extra voordelig te laten kennismaken met de Ageproof-producten van PAVÈZ, hebben ze in samenwerking met Drogisterijnieuws.nl een fantastische aanbieding samengesteld! Je kunt nu éénmalig een 50 of 100 ml Ageproof-product in de webwinkel van PAVÈZ bestellen (gratis verzending) met de kortingscode: drogisterijnieuws. Nu kun je zelf ervaren wat 100% natuurlijke huidverzorging doet voor je huid!

PAVÈZ verkooppunten

In deze tien winkels zijn de PAVÈZ-producten te verkrijgen. Uiteindelijk is het doel om het nieuwe merk landelijk uit te rollen.

  • Drogisterij - Parfumerie Splinter, De Symfonie 13, 2151 MC Nieuw-Vennep
  • Drogisterij - Parfumerie van Harteveld, Zeemanlaan 22, 2313 SZ Leiden
  • Etos - 1e Oosterparkstraat 204, 1091 HL Amsterdam
  • Etos - Jan van Galenstraat 98-100, 1056 CD Amsterdam
  • Etos - van Woustraat 81- 83, 1074 AD Amsterdam
  • Etos - Pieter Calnadlaan 212c, 1069 LA Amsterdam
  • Etos - Kinkerstraat 208, 1053 EM Amsterdam
  • Etos - Langestraat 223, 2691 BG ‘s-Gravenzande
  • Etos - Bevrijdingsplein 96, 2321 CV Leiden
  • Etos - Standerdmolen 35 - 37, 2317 Leiden

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief