Paula’s Choice Make-up en de nieuwe Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20!

Geplaatst op: 02-12-2010

Paula’s Choice Make-up en de nieuwe Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20!

Pipse wintersnoetjes en een vale teint vragen om een vleugje instant kleur, frisheid en sprankeling.

Sprankeling op elk gezicht

Met de make-upproducten van Paula's Choice, de eigen huidverzorgingslijn van Paula Begoun tover je in een handomdraai een onweerstaanbare sprankeling op elk gezicht! Met de nieuwe Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20 is de huid tijdens de gure wintermaanden goed beschermd tegen vochtverlies en... de verraderlijke winterzon!

Op je mooist de feestdagen door en stralend het nieuwe jaar tegemoet

Een perfecte teint begint met het gebruik van een goede concealer en een foundation. Donkere kringen, roodheid en kleine imperfecties bedek je eenvoudig met de zachte en vochtregulerende Soft Cream Concealer van Paula's Choice. De formule is verkrijgbaar in 3 medium tot volledig dekkende tinten en is vrij van parfum en salicylaten.

All Bases Covered Foundation SPF 15

Voor een perfect egale teint met een mooie matte finish is er All Bases Covered Foundation SPF 15 van Paula's Choice. Deze foundation met een SPF 15 is verkrijgbaar in 5 natuurlijke tinten en beschermt de huid tegen UVA- en UVB- stralen dankzij een breed spectrum zonnefilter met titaniumdioxine.

Vochtboost en UV- bescherming met de nieuwe Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20

Deze maand lanceerde Paula's Choice haar nieuwe product Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20. Dit is een mousseachtige dagcrème die de vochtbalans van de huid optimaal herstelt. De formule bevat een rijke mix aan effectieve antioxidanten zoals de vitamines A, C en E en het extract van groene fijnspar. Deze ingrediënten beschermen de huid en helpen een vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

Met UVA anti-rimpel bescherming SPF 20

De toevoeging van gestabiliseerde avobenzone zorgt voor een betrouwbare UVA anti-rimpel bescherming (op basis van een zonnefilter met SPF 20) zodat de huid goed beschermd is tegen de verraderlijke herfst- en winterzon!

Verkoopprijzen

  • Soft Cream Concealer €10,95
  • All Bases Covered Foundation SPF 15 €16,95
  • Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20 €21,95

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief