Paula's Choice Europe viert dubbel feest!

Geplaatst op: 24-01-2011

Paula's Choice Europe viert dubbel feest!

Paula's Choice Europe bestaat dit jaar 5 jaar! Vanuit het hoofdkantoor in Amstelveen werd de Europese markt de afgelopen vijf jaar voorzien van de producten van Paula's Choice, de eigen productlijn van Paula Begoun.

Genomineerd!

Het jaar 2011 begon bovendien voor Paula's Choice Europe extra feestelijk. De Deense glossy Cosmopolitan nomineerde het topproduct Slip into Silk Body Lotion van Paula's Choice recentelijk voor een Beauty Award in de categorie ‘Best Body Care' van het jaar 2010! Reden genoeg dus voor een feestje...!

10% jubileumkorting!

Wie tijdens de maand januari 2011 bestelt via de Nederlandse webwinkel www.paulaschoice.nl ontvangt vanwege het 5-jarig bestaan maar liefst 10% jubileumkorting op alle bestelde producten! Ben je ook benieuwd waarom de Deense Cosmopolitan Paula's Choice Slip into Silk Body Lotion heeft genomineerd voor een Beauty Award? Dan kan dit product in januari dus met een leuke korting van 10% worden besteld zodat je dit zelf kunt ervaren!

Zijdezachte lichaamshuid met Paula's Choice Slip into Silk Body Lotion

Een intensieve hydraterende vochtoase voor je huid nodig? Paula's Choice Slip into Silk Body Lotion lest de dorst van zelfs de meest droge lichaamshuid en laat haar letterlijk zijdezacht aanvoelen. De geavanceerde samenstelling is rijk aan antioxidanten. De formule bevat tevens een uitgekiende mix van verzachtende werkstoffen, waterbindende elementen en zijdezacht aanvoelende siliconen.

100% vrij van parfum en kleurstoffen

De bodylotion trekt snel in de huid, herstelt het vochtgehalte op een intensieve wijze en geeft een gladde en gezonde uitstraling aan je droge huid. Deze hoogwaardige bodylotion beschermt je huid tevens tegen externe oorzaken van vochtverlies, veroorzaakt door bijvoorbeeld een lage luchtvochtigheid, een droge omgevingslucht, de inwerking van UV- straling of airconditioning . De formule is 100% vrij van parfum en kleurstoffen en daardoor ook perfect geschikt wanneer je een gevoelige lichaamshuid hebt.

 

Verkoopprijs

  • Paula's Choice Slip into Silk Body Lotion €19,25/210 ml

 

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief