Overstap van grote groep drogisten naar formule van D.I.O.

Geplaatst op: 19-02-2015

Overstap van grote groep drogisten naar formule van D.I.O.

Afgelopen maand bracht een groep drogisten een bezoek aan het hoofdkantoor van D.I.O. drogisterijen in Diemen. Deze groep maakt per 1 juli de overstap van een andere organisatie naar de formule van D.I.O.

De 6 drogisten waren uitgenodigd om informeel nader kennis te maken met hun toekomstige organisatie en zijn medewerkers.

Rondleiding afdelingen

Na een welkomstwoord van algemeen directeur Jos Jongstra, spraken zij met de directie en enkele medewerkers van de afdeling winkel accountmanagement over het beleid van D.I.O. en de ontwikkelingen in de drogisterijbranche. Ook kregen ze een uitgebreide rondleiding langs alle afdelingen op het hoofdkantoor.

Kijkje in magazijn

De drogisten maakten alvast kennis met o.a. de medewerkers van de televerkoop en kregen uiteraard ook een kijkje in het magazijn waar zij het logistieke proces van begin tot eind konden zien.

Luxe champagne-lunch

Aan het eind van de ochtend tekenden de drogisten hun contract. Om de officiële toetreding tot de D.I.O. familie te vieren, werden zij getrakteerd op een luxe champagne-lunch en werd het glas geheven op de toekomstige samenwerking. Deze dag was een geslaagde manier om de aankomende leden alvast bij de D.I.O. organisatie te betrekken voordat ze er vanaf juli echt helemaal bij horen.

Kennismakingsdag

Omdat deze ondernemers de dag zeer op prijs hebben gesteld, heeft D.I.O. drogisterijen in maart en april een aantal soortgelijke bijeenkomsten georganiseerd. Dan krijgen de vele ondernemers die overstappen eenzelfde kennismaking op het hoofdkantoor.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief