Overeenkomst gesloten tussen directie DA en bestuur van coöperatie

Geplaatst op: 04-06-2015

Overeenkomst gesloten tussen directie DA en bestuur van coöperatie

Op woensdag 3 juni jl. zijn alle DA ondernemers 's avonds geïnformeerd over de overeenkomst die de directie van DA en het bestuur van de coöperatie hebben bereikt.

Na ruim een jaar discussie is een overeenkomst gesloten waarin de belangen voor zowel de ondernemers als de DA organisatie evenwichtig zijn gewaarborgd.

Zekerheid en rust

Overeenstemming houdt in dat er geen issue meer is over de Fris Gezond en Mooi formule, het contract, het verdienmodel, de nieuwe rolverdeling en de governance. De instemming is goed geregeld en de overeenstemming geeft daarmee zekerheid en rust voor de ondernemers. Met de overeenkomst is een nieuw startpunt ontstaan van waaruit de organisatie slagvaardig en daadkrachtig verder kan bouwen aan het merk DA.

Uitrol Fris, Gezond en Mooi formule

Inmiddels zijn er 20 winkels geopend met de nieuwe formule Fris, Gezond en Mooi en zal DA de komende maanden doorpakken met de uitrol van deze formule. De bestaande formule blijft gewoon bestaan en profiteert in alle opzichten van de ontwikkelingen binnen Fris, Gezond en Mooi.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief