OTC Pharma International lanceert Para'Kito: natuurlijke bescherming tegen muggen

Geplaatst op: 07-05-2012

OTC Pharma International lanceert Para'Kito: natuurlijke bescherming tegen muggen

Para'Kito is een technologisch innovatief product met natuurlijke ingrediënten, door speciale geur tabletten of pellets worden muggen gedurende 15 dagen op afstand gehouden. Deze pellets kunnen op het lichaam gedragen worden in een pols-/enkelband of als clip aan tassen of kleding bevestigd worden.

Para'Kito is een natuurlijk en milieuvriendelijk product dat ontwikkeld is door het Franse bedrijf Evergreen Land. In Nederland wordt de distributie door OTC Pharma International verzorgd.

Bevat zeven etherische oliën

Met zeven etherische oliën in een pellet zorgt het product 15 dagen lang voor een constante geurafgifte, waardoor muggen de drager van de band of clip niet als prooi kunnen ruiken. De geurformule zorgt voor een barrière tussen de drager en de mug. Een gepatenteerd impregnatieproces van de formule in speciale polymeren zorgt ervoor dat vluchtigheid of volatiliteit van de etherische oliën wordt tegengegaan en elimineert het risico op huidallergieën.

Ook geschikt voor zwangeren en kinderen

De Para'Kito pellet kan steeds na 15 dagen vervangen worden in de pols-/enkelband of clip. Omdat er geen direct contact met de huid plaatsvindt, wordt het aanbevolen voor mensen met een gevoelige huid. Het product is daarnaast ook geschikt bevonden voor zwangere vrouwen en kinderen. Para'Kito is een veilig alternatief voor producten die chemische ingrediënten, zoals DEET en IR3535, bevatten en is werkzaam tegen alle muggensoorten, ook is het in tropische gebieden effectief. De geur pellets zijn waterdicht, wat betekent dat zwemmen, zware regen of contact met water de werking van het product niet beïnvloeden.

15 dagen overdag en 's nachts beschermd

Christian Kerkhof, marketing manager Benelux bij OTC Pharma International: "Het grootste voordeel van dit product ten opzichte van muggenbestrijdingsmiddelen is dat het gedurende 15 dagen een constant beschermingsniveau biedt. Dit medisch hulpmiddel geeft overdag een bescherming, maar ook 's nachts, zonder dat je jezelf hoeft is te sprayen of smeren. Bij sprays is meermalen per dag een vernieuwde toediening nodig, maar wat doe je 's nachts? Bij dit product hoeft je er alleen voor te zorgen dat je de band of clip dicht bij je draagt of hebt liggen. Para'Kito kan bij alle activiteiten meegedragen worden, ook bij wateractiviteiten. Baby's en kleine kinderen kunnen nu ook gemakkelijk tegen muggen beschermd worden. Je hangt de clip aan de kinderwagen of bij het kind in de buurt en de muggen blijven weg."

Assortiment Para'Kito

Er zijn 6 kleuren polsbanden, 6 verschillende design banden en 6 kleuren clips. Voor iedereen een kleur of design dat bij hem/haar past. Para’Kito is verkrijgbaar bij drogist, De Tuinen, apotheek of outdoor winkel. Bij elke band en clip zitten 2 pellets, goed voor 30 dagen bescherming. Hierna zijn de pellets per 2 stuks afzonderlijk te koop.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Para'Kito clip of armband (incl 2 pellets) € 15,95
  • Para'Kito pellets per 2 stuks € 10,95

 

Para’Kito is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief