OTC Medical: uitbreiding naar Frankrijk

Geplaatst op: 10-12-2013

OTC Medical: uitbreiding naar Frankrijk

Per januari 2014 start OTC Medical in Frankrijk met haar eigen merk van zelftesten, Test-Point. Het gaat om de Test-Point Zwangerschapstest en Test-Point Ovulatie Test.

Beide testen van Test-Point zijn cassette testen; de zwangerschapstest bevat 2 stuks en de ovulatie test 7 stuks.

Hoogste kwaliteit met aantrekkelijke marges

De belangrijkste reden om in Frankrijk te starten is om van Test-Point een groter merk te maken. In Nederland is Test-Point reeds jaren succesvol. In het buitenland is nog veel winst te behalen. Test-Point is van de hoogste kwaliteit met een zeer aantrekkelijke marge voor de apotheker. Bovendien is OTC Medical inmiddels in Frankrijk goed gevestigd binnen de apotheken waardoor een hoge distributie goed realiseerbaar is. Tevens kan OTC Medical door de ruime ervaring met zelftesten voor de beste ondersteuning zorgen.

Allerprill neusspray

Naast Test-Point start in januari ook de verkoop van Allerprill in Frankrijk. Allerprill is een diep reinigende en natuurlijk penetrerende neusspray die veilig gebruikt kan worden vanaf 2 jaar en bij zwangerschap en borstvoeding. Het product is gemaakt van puur zeewater uit de Gullmarsfjorden in Zweden, geeft een dynamische en zeer snelle totale reiniging van de neusholte en kan vanuit elke hoek gebruikt worden. Allerprill Spray speelt een belangrijke verzorgende rol bij een verstopte neus, hooikoorts, allergie en postoperatieve nasale verzorging en wordt aanbevolen voor het snel afvoeren van pollen en allergenen bij allergie, en bij langdurige vrijstelling aan droge lucht (bv. in vliegtuigen).

Door de hoge kwaliteit van Allerprill is OTC Medical er per januari 2014 van overtuigd een goed marktaandeel te winnen binnen de neusverzorging.


Consumentenadviesprijzen

  • Test-Point Zwangerschapstest  € 4,99
  • Test-Point Ovulatie Test  € 9,99
  • Allerprill Spray € 8,37/100 ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief