OTC Medical per 1 oktober distributeur van Biofreeze in Frankrijk

Geplaatst op: 28-08-2013

OTC Medical per 1 oktober distributeur van Biofreeze in Frankrijk

OTC Medical is distributeur van Biofreeze in Nederland en België. Per 1 oktober is de distributie van Biofreeze verder uitgebreid met Frankrijk. OTC Medical is zeer verheugd met de uitbreiding: Biofreeze is van de hoogste kwaliteit, consumenten komen keer op keer terug door de goede werking van Biofreeze.

Biofreeze is al ruim 10 jaar een succesvol merk in Frankrijk.

Marktaandeel in Frankrijk

Biofreeze is al ruim 10 jaar actief in Frankrijk. Het heeft momenteel een marktaandeel van ruim 1% in de markt voor lokale spierpijn. Het assortiment van Biofreeze in Frankrijk bestaat uit de Biofreeze Roller en Biofreeze Tube. Daarnaast zijn de kleine samples beperkt gratis beschikbaar.

Biofreeze Spray

OTC Medical zal in eerste instantie uitbreiden met de Biofreeze Spray. De Spray is uitermate handig voor het behandelen van moeilijk te bereiken plekken. Bovendien hoeft Biofreeze bij de Spray niet per se op de handen te komen. Daarnaast zullen de grotere verpakkingen beschikbaar gemaakt worden (pompflacons van 473 ml, 952 ml en de gallon van 3.7 L). Deze producten worden doorgaans door professionals gebruikt (fysiotherapeuten, chiropractoren en masseurs).

Ondersteuning POS materiaal

OTC Medical zal Biofreeze zeer actief in-store gaan promoten. Met name door middel van een mooie display met altijd gratis samples en folders. Daarnaast zal er ook ondersteuning komen in de vorm van raamstickers en lokale ondersteuning in de plaatselijke krant. Dit gebeurt door onze 35 buitendienst medewerkers.

Advisering door professionals

Een ander onderdeel van de aanpak van OTC Medical zal het activeren van de professionals zijn. Zowel fysiotherapeuten, chiropractoren als masseurs zullen bezocht worden. Zij zijn bij uitstek de adviserende partij voor Biofreeze. In Nederland en België wordt Biofreeze ook door circa 1000 professionals gebruikt en geadviseerd.

Meer informatie

De nieuwe website voor Biofreeze, www.biofreeze.fr, is per heden al live. Wilt u meer informatie over deze uitbreiding? Dan kunt u uiteraard contact met OTC Medical opnemen, via de gegevens op de contact pagina.

Kijk voor meer informatie over Biofreeze op www.biofreeze.nl.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief