OTC Medical per 1 juni nieuwe distributeur van Ohropax

Geplaatst op: 21-05-2012

OTC Medical per 1 juni nieuwe distributeur van Ohropax

Na jarenlange distributie bij Dr. Nanning BV wordt de distributie van Ohropax overgedragen aan OTC Medical. Ohropax is sinds 1907 een begrip op het gebied van oordopjes.

Door het constant hoge niveau van kwaliteit is Ohropax altijd marktleider gebleven in het oordopjes segment.

Uitbreiding van Ohropax

OTC Medical gaat zich richten op het verder uitbreiden van het distributie niveau in drogisterijen, apotheken en supermarkten. Daarnaast zullen ze verschillende nieuwe Ohropax producten lanceren die zowel het markt aandeel als de zichtbaarheid in de winkels moet vergroten. Het huidige assortiment bestaat uit drie producten: Ohropax Classic (wasbolletjes), Ohropax Soft (PU-schuim) en Ohropax Klimawolle (schapenwol, met name voor bescherming tegen water).

Hoge kwaliteit, tevreden gebruikers

OTC Medical is zeer tevreden met de overname van distributie in Nederland. Ohropax is een merk met een mooie traditie, zeer hoge kwaliteit en een grote groep tevreden gebruikers. Tegelijkertijd liggen er nog voldoende kansen voor uitbreiding, zodat het merk nog beter ontwikkeld kan worden.

Meer informatie over Ohropax

Voor meer informatie over Ohropax in Nederland kunt u de product pagina's bekijken op de website van OTC Medical of contact opnemen via de gegevens op de contactpagina. Binnen enkele weken wordt de website www.ohropax.nl gelanceerd. Daarnaast zal er nog een aparte webshop voor Ohropax geopend worden.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief