OTC Medical op Holland Pharma beurs in Doetinchem

Geplaatst op: 19-06-2013

OTC Medical op Holland Pharma beurs in Doetinchem

OTC Medical zal dit jaar deelnemen aan de Informatiebeurs, georganiseerd door Holland Pharma (groothandel in o.a. drogisterij-artikelen, zelfzorgmedicatie en natuurgeneesmiddelen). OTC Medical, opgericht in 2007, is nog steeds een jong bedrijf in de branche. Daarom grijpt OTC Medical deze kans graag aan om retailers die het bedrijf nog niet kennen daarvoor de kans te geven.

De beurs van Holland Pharma vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2013 van 11.00 tot 17.00 in het voetbalstadion van De Graafschap, "De Vijverberg" in Doetinchem.

Informatieve beurs met entertainment

Op de Informatiebeurs van Holland Pharma geven verschillende bedrijven uitleg over de producten en zorgen ze voor samples, proeverijen e.d. Verder worden er gedurende de dag lezingen gegeven over uiteenlopende onderwerpen en is er een gezellige ambiance met hapjes, drankjes en muziek. Beide dagen worden afgesloten met een gezellige barbecue; reden temeer om deze beurs te bezoeken!

Productinformatie en uitleg

OTC Medical zal uitleg geven over haar merken en zorgen voor voldoende in-store materiaal zoals folders, samples en displays. Verder leggen ze graag uit hoe ze werken en retailers ondersteunen. Merken van OTC Medical zijn onder andere Audispray, Ohropax, Biofreeze en Grahams. Sinds enkele maanden is tevens DexSil nieuw in het assortiment. Hierover zal OTC Medical uiteraard in het bijzonder informeren.

Kijk voor meer informatie over de Informatiebeurs op de website van Holland Pharma www.hollandpharma.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief