OTC Medical neemt distributie van Nasivin over

Geplaatst op: 01-01-2012

OTC Medical neemt distributie van Nasivin over

OTC Medical heeft per direct de distributie van Nasivin in Nederland overgenomen.  Nasivin is een productlijn van zelfzorg geneesmiddelen uit Duitsland dat verschillende oplossingen biedt bij een verkoudheid.

Zowel in druppel- als sprayvorm 

De producten van Nasivin zijn allen nasaal (via de neus) te gebruiken via; in druppel of in spray vorm. OTC Medical is erg tevreden met de uitbreiding van het portfolio met Nasivin; het kent al jarenlang een grote groep tevreden gebruikers, en er zit veel potentie in het merk en het segment.

Zes verschillende producten

De huidige Nasivin productlijn bestaat uit zes verschillende producten, waarvan vier sprays en twee oplossingen met neusdruppels. Nasivin heeft zowel producten voor volwassenen als voor kinderen.

Lancering Nederlandse website  

Nasivin wordt al jaren succesvol in Nederland op de markt gebracht. OTC Medical zal voor veel meer exposure en media aandacht zorgen (bijvoorbeeld een eerste TV campagne in de herfst 2012). Voor meer informatie kunt u terecht op www.nasivin.com,  de Nederlandse website zal in januari live gaan op www.nasivin.nl.

 

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief