OTC Medical neemt anti-transpirant Perspirex over

Geplaatst op: 03-03-2015

OTC Medical neemt anti-transpirant Perspirex over

Per 1 maart 2015 neemt OTC Medical het bekende anti-transpirant merk Perspirex over. Perspirex is al enige jaren op de Nederlandse markt en is verkrijgbaar in deodorantrollers en een hand en voetlotion.

Het doel van OTC Medical is om het merk de nummer 1 in het segment te maken.

Sociale problemen

De markt voor anti-transpiranten groeit al jaren. Het probleem van overmatig zweten wordt voor velen te ernstig om het onbehandeld te laten. Sociale problemen zoals handen schudden, onaangename geurtjes en zichtbare zweetplekken zijn enkele vervelende gevolgen van overmatig zweten. Perspirex biedt een uitstekende oplossing voor dit probleem.

Extra bescherming

Het merk wordt gemaakt door de Deense fabrikant Riemann die o.a. ook bekend is van P20 zonnebescherming. De super effectieve Perspirex anti-transpirant houd je tenminste 5 dagen droog met slechts 1 keer aanbrengen, ook na douchen! Het is de beste keus voor mensen die last hebben van overmatig zweten. Daarnaast is het een goede keuze voor mensen die wat extra bescherming willen hebben. Perspirex irriteert de huid niet, zoals vele andere anti-transpiranten, door het gepatenteerde active skin care system en bevat geen parabenen, parfum of kleurstoffen.

Strategie

De overname van Perspirex past perfect binnen de strategie van OTC Medical: uitbreiden met merken die kwalitatief het beste zijn in het segment, en duidelijk een probleem voor mensen oplossen. Daarom is OTC Medical ook zeer verheugd met de uitbreiding en zal het alles in werking stellen Perspirex tot de nummer 1 in het anti-transpirant segment te maken. Andere merken van OTC Medical zijn o.a. BiofreezeGrahams, Ohropax, Balance Activ, Ultrasun en Test-Point.

Meer informatie

Voor meer informatie over Perspirex kunt u contact opnemen met OTC Medical via de gegevens op de contactpagina.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief