OTC Medical lanceert AF24, nieuw merk tegen voetschimmel

Geplaatst op: 16-05-2012

OTC Medical lanceert AF24, nieuw merk tegen voetschimmel

Voetschimmel is een veel voorkomende besmettelijke aandoening; zo'n 70% van de bevolking heeft last van voetschimmel tijdens hun leven. Het wordt vaak opgelopen in warme, vochtige omgevingen als een kleedkamer of publiek zwembad.

AF24 is ontwikkeld om snel weer van de voetschimmel af te komen, en om ervoor te zorgen dat men het niet weer oploopt. Vanaf juni 2012 zal OTC Medical het nieuwe merk tegen voetschimmel AF24 lanceren die bestaat uit drie producten: Clic&Go wattenstaafjes, Probiotic Shoe Powder en Spray.

AF24 Clic&Go wattenstaafjes

Het eerste product is de innovatieve Clic&Go. De AF24 Clic&Go wattenstaafjes zijn specifiek ontworpen voor de gebieden tussen de tenen, de plek waar voetschimmel het meeste voorkomt. Het werkt eenvoudig door de ene kant (blauw) te breken; hierdoor loopt de vloeistof in de andere kant (wit), en is het wattenstaafje klaar voor gebruik. Een wattenstaafje is doorgaans genoeg voor 1 behandeling aan beide voeten.

AF24 Probiotic Shoe Powder

Het tweede AF24 product is AF24 Probiotic Shoe Powder. Omdat voetschimmel zeer besmettelijk is, is de preventie essentieel. Het begint daarom met het goed droog, schoon en beschermt houden van uw voeten en schoenen. AF24 Probiotic Shoe Powder is het perfecte product om dit te doen. Het legt een beschermend laagje in de schoenen en verwijdert elke nare geur uit uw schoenen.

AF24 Spray

Het derde AF24 product is AF24 Spray. Deze is ontworpen voor als de voetschimmel zich over grotere oppervlakten heeft verspreid. De spray neutraliseert de pH waarde van de geïnfecteerde huid door middel van natuurlijke zuren waardoor de schimmel die de voetschimmel veroorzaakt geen kans krijgt om te overleven.

Natuurlijke Ingrediënten

Alle AF24 producten bevatten uitsluitend ingrediënten die ook in de natuur voorkomen. Ook is de hygiëne zeer belangrijk bij de behandeling en preventie van voetschimmel. Door de no-touch aanpak is AF24 niet alleen gemakkelijk maar ook het meest hygiënisch.

TV Ondersteuning

AF24 wordt grootschalig ondersteund door TV campagnes. Zowel op de publieke als op de commerciële zenders zal de nieuwe TV spot van AF24 ruim 10 weken uitgezonden worden.


Consumentenadviesprijzen

  • AF24 Clic&Go wattenstaafjes  € 17,95/25 stuks
  • AF24 Probiotic Shoe Powder  € 14,95/100 gr
  • AF24 Spray  € 14,95/35 ml

 

Voor meer informatie over AF24 kunt u terecht op www.af-24.nl.

De producten van AF24 zijn gezondheidsproducten. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief