OTC Medical heeft distributie van Footner overgenomen

Geplaatst op: 20-12-2011

OTC Medical heeft distributie van Footner overgenomen

OTC Medical heeft per 1 december de distributie van het merk Footner van Vemedia overgenomen. Footner heeft verschillende producten voor voetverzorging zoals Footner Exfoliating Socks en Footner Pen.

Tweede merk van YouMedical

Na de samenwerking voor Spotner, is Footner het tweede merk van YouMedical waarvoor OTC Medical de marketing en distributie verzorgt. OTC Medical is verheugd met deze uitbreiding omdat Footner past bij de merken van OTC Medical en bijdraagt aan de sterke groei van het bedrijf.

Footner Exfoliating Socks

Footner is een merk dat is opgebouwd uit verschillende producten voor voetverzorging. Het eerste product, waarmee Footner op de kaart is gezet, zijn de Footner Exfoliating Socks. Met het gebruik van deze sokken worden de voeten binnen enkele dagen weer babyzacht. De sokken zorgen ervoor dat het vervellingsproces wordt versneld, en daardoor dat de oude, dode huid snel loslaat.

Footner Foot Foam

Het tweede product binnen de Footner range is de Footner Foot Foam. Deze foam zorgt voor een perfecte verzorging van de voeten en werkt preventief zodat er geen nieuwe eelt ontstaat.

Footner Repair Cream

Het derde product is de Footner Repair Cream, die door de unieke combinatie van ingrediënten de eelt en hielkloven effectief behandelt. Het zorgt voor herstel maar kan ook preventief gebruikt worden.

Footner Pen

Het vierde en laatste product is de nieuwe Footner Pen. De Footner Pen wordt in het eerste kwartaal van 2012 door OTC Medical gelanceerd. De Pen is specifiek voor het behandelen van kleine stukjes harde huid (hardnekkig eelt). Door de vormgeving is het eenvoudig juist die kleine plekken effectief te behandelen.

Het merk Footner zal steeds verder uitgebreid worden met kwalitatief zeer goede en innovatieve producten.

 

Voor meer informatie over Footner: www.footner.nl.

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief