OTC Medical Groeit

Geplaatst op: 10-08-2011

OTC Medical Groeit

OTC Medical groeit op een zeer hoog tempo naar een volwassen speler als distributeur in de drogisterij- en apotheek branche.

Succesvol

In de afgelopen jaren startte het bedrijf al o.a. met Audispray, Biofreeze en Test-Point (eigen merk), die inmiddels zijn uitgegroeid tot bekende en succesvolle merken.

Uitbreiding drie merken

In 2011 heeft het bedrijf haar portfolio inmiddels uitgebreid met nog 3 merken: Spotner, Balance Activ en Clinomyn. Spotner is een pen tegen ouderdomsvlekken, en is een nieuw product. Het is afkomstig van de dezelfde fabrikant (YouMedical) als van Nailner en Footner. Spotner wordt groots gelanceerd met een forse TV campagne, die loopt in de maanden augustus en september.

Balance Activ

Balance Activ is een product in de intieme verzorging. Het bestaat al langere tijd, en heeft zich in die periode bewezen als een kwalitatief goed product waar consumenten voor terugkomen. Bij Balance Activ ontbrak het alleen aan de juiste ondersteuning waardoor het merk kan groeien. OTC Medical neemt de distributie van Balance Activ per 1 oktober over, en zal zorgen voor de juiste ondersteuning. De basis hiervan zal liggen in een TV campagne begin 2012.

Clinomyn

Clinomyn is een tandpasta speciaal ontwikkeld voor rokers. Het werkt diep reinigend zodat nicotine aanslag en verkleuringen, veroorzaakt door o.a. rode wijn, koffie en thee wordt verwijderd. Hierdoor zorgt Clinomyn ervoor dat de oorspronkelijke mooie kleur van de tanden wordt hersteld. Bij dagelijks gebruik kan deze kleur ook behouden worden. OTC Medical heeft de distributie van Clinomyn overgenomen en gaat ervoor zorgen dat dit merk een groter marktaandeel zal behalen.

Benelux

Naast de uitbreiding van het portfolio is er ook een uitbreiding met een tweetal account managers. Tenslotte is ook het territorium uitgebreid van alleen Nederland naar de Benelux (voor Audispray en Biofreeze).


Voor meer informatie: www.otc-medical.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief