OTC Medical en Ohropax naar België

Geplaatst op: 13-06-2012

OTC Medical en Ohropax naar België

Sinds 1 juni heeft OTC Medical de distributie overgenomen van Ohropax. Naast de distributie in Nederland gaat OTC Medical met Ohropax ook naar België.

Alle Ohropax producten zullen via het drogisterij/apotheek en supermarkt kanaal verkocht worden.

Assortiment van Ohropax

De 7 verschillende varianten van Ohropax bieden voor elke gelegenheid het juist oordopje. De Ohropax Classic, Ohropax Soft en Ohropax Klimawolle zijn de meest bekende varianten van Ohropax. Daarnaast bestaat het assortiment van Ohropax ook uit Ohropax Multi, oordopjes voor op het werk, verbonden met een snoer. Ohropax Silicon, de fel roze oordopjes die de oren beschermen tegen water. Deze oordopjes zijn ook in transparante kleur verkrijgbaar, de Ohropax Silicon Clear. Ohropax Color zijn kleurrijke oordopjes die de oren beschermen tegen harde muziek.

Verbetering voor Benelux

Ohropax op de Belgische markt brengen is een logische stap voor OTC Medical. Enerzijds is OTC Medical goed bekend in België, o.a. met Audispray en Biofreeze. Anderzijds is Ohropax Europees marktleider in oordopjes, maar is de Belgische markt tot op heden onderbelicht gebleven. Deze stap zal voor een verbetering voor het Benelux-gebied zorgen.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief