OTC Medical breidt distributie van Audispray verder uit

Geplaatst op: 04-07-2013

OTC Medical breidt distributie van Audispray verder uit

OTC Medical heeft de distributie van Audispray per 1 juli verder uitgebreid met Luxemburg waardoor ze nu de distributeur zijn van Audispray in de Benelux. Audispray is een medisch hulpmiddel met CE registratie voor het dagelijks schoonmaken van de oren en is 100% natuurlijk en gemaakt van gefilterd en microbiologisch getest zeewater.

De uitbreiding van het territorium van Audispray past zeer goed binnen de strategie die OTC Medical volgt; hun werkgebied is de Benelux en Frankrijk.

Nummer 1 oorspray

OTC Medical is al een aantal jaren distributeur van Audispray in Nederland en België. In deze periode is Audispray uitgegroeid tot de nummer 1 oorspray in beide landen. OTC Medical is zeer verheugd met de uitbreiding naar Luxemburg, Audispray kan nu nog verder groeien.

Het Audispray assortiment

Het assortiment van Audispray bestaat momenteel uit Audispray Adult voor volwassenen (vanaf 6 jaar), Audispray Soft (voor gevoelige oren, vanaf 6 jaar), Audispray Junior (voor kinderen vanaf 3 jaar) en Audibaby (voor baby's 0-3 jaar).

Natuurlijk, zonder conserveermiddelen 

Audispray is het substituut voor wattenstaafjes, die sterk worden afgeraden door doctoren. Audispray is een natuurlijk product zonder conserveermiddelen en zorgt voor het pijnvrij verwijderen van overtollig oorsmeer.

Meer informatie

Meer informatie over de distributie van Audispray, of over OTC Medical? Ga naar www.otc-medical.nl.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief